OVO SU DELIJE ČEKALE DA ČUJU: Stigla KLJUČNA informacija iz Evrolige!

Autor:

Sport

05.06.2023

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povukao se jedan od ključnih ljudi ovog takmičenja.

OVO SU DELIJE ČEKALE DA ČUJU: Stigla KLJUČNA informacija iz Evrolige!

Foto: Starsport

Maršal Glikman zvanično više nije izvršni direktor Evrolige, saopšteno je u ponedeljak.

Čovek koji je zabranio registraciju Fakunda Kampaca i tako direktno uticao na to da crveno-bele ne vidimo u Top 8 fazi elitnog takmičenja je odlučio da ovo mesto prepusti nekome drugom.

Glikman više neće biti direktor Evrolige, odnosno neće mu biti produžen ugovor, koji ističe 31. jula 2023. godine.

Evroliga će tražiti novog direktora, a interesantno je da je najjače takmičenje u Evropi već drugi put u dve godine ostalo bez ključnog čoveka, nakon što je Đordi Bertomeu na identičan način otišao kao i Maršal Glikman sada.

Kako "Basketnews" navodi, jedan od ključnih faktora za odlazak Glikmana jeste pogoršanje odnosa sa predsednikom  Evrolige Dejanom Bodirogom što se klubovima nikako nije dopalo.

Kako stoji u saopštenju klubova Evrolige i u samoj objavi takmičenja, Maršal Glikman će potencijalno ostati u kompaniji kao savetnik i pregovori počinju za dve sedmice.

Videćemo da li će Glikman ostati u Evroligi, makar kao savetnik, kao i ko će biti novi direktor najjačeg klupskog košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading