MILOŠ VIDOVIĆ ČLAN GLAVNOG ODBORA SNS I PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC NAJOŠTRIJE OSUĐUJE NAJNOVIJE NAPADE NA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Hoćete da vešate - neće moći!

Autor:

Vesti

05.06.2023

21:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

PRETITE VEŠANJEM ALEKSANDRU VUĆIČU? NJEGOVOJ PORODICI UBISTVOM? ZAŠTO? ZBOG ČEGA?

MILOŠ VIDOVIĆ ČLAN GLAVNOG ODBORA SNS I PREDSEDNIK OPŠTINE SAVSKI VENAC NAJOŠTRIJE OSUĐUJE NAJNOVIJE NAPADE NA PREDSEDNIKA VUČIĆA: Hoćete da vešate - neće moći!

Foto: GO Savski venac

Miloš Vidović

Je l’ zbog prosečne plate od 718 evra, minimalca od 350 evra? - A kolika je bila 2012. godine?

Zbog niske nezaposlenosti?

Novih fabrika, investicija, radnih mesta, izgrađenog autoputa do Čačka, Severne Makedonije, do Bugarske?

Zbog izgrađene brze pruge do Novog Sada? Nove železničke stanice Prokop?

Zbog velelepnog Beograda na vodi (koji svakodnevno posećujete)?

Direktnih avio-linija za Čikago, Lisabon...

Novoizgrađenih i obnovljenih vrtića, škola, domova zdravlja?

Zbog završenih Kliničkih centara u Beogradu, Nišu, Novom Sadu?

Zbog svakodnevne borbe za naš narod na Kosovu i Metohiji? I povlačenja priznanja Kosovske nezavisnoti - koja je proglašena u vaše vreme?

Zbog odlične spoljne politike koja je dovela do toga da prvi put američka administracija krivi Albance za situaciju na KiM?

Zbog toga što je Srbija jedina zemlja u Evropi koja vodi samostalnu i nezavisnu politiku?
Zbog obnovljenih muzeja?

Kažete diktatura - ukrao vam radost? 

Koliko se izdvajalo iz budžeta za kulturu i umetnost tada, a koliko sada? Koliko se snimalo filmova i serija tada, a koliko sada? Kažite istinu – nemojte da ste licemerni! Ne ulazeću u vaše pravo da imate političko opredeljenje. 

Kažete problem su mediji i rijaliti programi? A N1, Nova S, Novine: Danas i Nova, Nedeljnici: Vreme, Nin, Nedeljnik: Tabloid, Portali: Nova S – Direktno – Čiji su to mediji? – Koga oni podržavaju?

Po ceo dan u tim istim medijima prete, izmišljaju, govore neistine, spinuju, vređaju, omalovažavaju. Kako to može u diktaturi?

Na RTS1 i RTS2 prisutni ste svaki dan – Kako to može u diktaturi?

Ne sviđa vam se program i sadržaj TV Pinka i Hepija? – Promenite kanal!

Koji političar je iz vaših redova doveo rilajiti u Srbiju? Da li znate ? I zarađivao novac na njemu? Gde je sniman „Veliki brat“? Da li je bilo agresije i nemilih scena? Ko je pokazivao muški polni organ na nacionalnoj frekvecniji – Da li znate? U čije vreme? Među učesnicima tog rijalitija kasnije se ispostavilo da je bio ubica i samoubica, pa niko nije koristio te tragedije za političke proteste...

Vi koji predvodite, organizujete, i pozivate na proteste, vi ste LAŽNI BORCI PROTIV NASILjA! Jer vi ste ti koji propagirate mržnju, širite agresiju i na najmonstruozniji način koristite 2 tragična masovna ubistva u Srbiji koja su se dogodila početkom maja. Među vama su političari, profesori univerziteta, kulturni radnici, javne ličnosti i politički sledbenici koji pozivaju na vešanje predsednika Republike, ubistva članova njegove porodice - kažu:

- Završiće u šahtu kao Gadafi“! Pozivaju na silovanje premijerke obdarenim muškaricma, na jurenje po ulicama funkcionera i članova SNS, revanšizam, zabranu Srpske napredne stranke. Među vama su ljudi koji tuku reditelje i političari koji tuku članove svoje uže porodice...

Nazivate nas ovcama, govedima, glupima, neobrazovanima, nekulturnima, prljavima, krezubima, ucenjenim sendvičarima! Kako vi doživljavate sebe? Šta ste vi konkretno? Jeste li vi ta „elita“ koja nas ovako pogrdno deklariše?
Vlast se menja na izborima i nikako drugačije!

Pozivam da se u političkoj utakmicii takmičimo sa idejama, političkim programima i neka se narod, PONAVLJAM - NA IZBORIMA, izjasni ko će da ga predvodi.

Mi smo kao SNS, 2011 godine na 2 velika politička skupa tražili samo prevremene izbore - NISTE DALI. Danas kao opozicija ne želite izbore. Zašto ? Čega se plašite? Narodne volje? Vi danas želite ulicu, nemire i nasilnu promenu vlasti - TO SE NEĆE DESITI

Zato puna podrška predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću za slobodnu, nezavisnu, pristojnu, normalnu i uspešnu Srbiju. Predsedniče, borićemo se zajedno i pobedićemo!

Pobediće Srbija!


Član Glavnog odbora SNS i Predsednik Opštine Savski venac, Miloš Vidović 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (41)

Loading
Danijela

05.06.2023 21:48

Svaki normalan čovek to osuđuje!

Milenko

05.06.2023 21:51

Dosta su po Srbiji visila vešala, taj tamni deo istorije je prošao. Danas sve rešava dijalogom i razgovorom, a takvima koji pozivaju na smrt mesto je iza rešetaka.

Zorica

05.06.2023 21:51

Naravno da neće moći!

vanja

05.06.2023 21:55

Miloš Vidović, član Glavnog odbora SNS i predsednik Opštine Savski Venac, snažno osuđuje napade na predsednika Vučića.