ZVEZDA MERIDIANBET I PARTIZAN U ODABRANOM DRUŠTVU: Sjajna vest za večite posle Realovog osvajanja Evrolige!

Autor:

Sport

22.05.2023

08:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato koliko će novca prihodovati učesnici Fajnal-fora u Kaunasu, elita nagradila i srpske predstavnike.

ZVEZDA MERIDIANBET I PARTIZAN U ODABRANOM DRUŠTVU: Sjajna vest za večite posle Realovog osvajanja Evrolige!

Foto: Starsport

Duel Lesora i Petruševa

Košarkaši Real Madrida, košem Serhija Ljulja, srušili su Olimpijakos okitivši se evropskom titulom, a okončanjem Evrolige jasno je koliko će učesnicima pripasti novca od igranja elitnog takmičenja.

"Kraljevski klub", kao šampion Evrope, inkasirao je blizu 1,8 miliona evra, precizno 1,759,398. Poraženom finalisti sleduje gotovo duplo manje, nepun milion evropskih novčanica (996,992).

 

 

Razlika u zaradi između Monaka i Barselone, koji su igrali za treće mesto, je oko 100,000 evra. Francuski tim je za utešnu pobedu dobio 880.880, dok su Katalonci inkasirali 762,406.

Inače, Evroliga je u skladu sa rezultatima nagradila 14 klubova, među kojima su i večiti rivali. Partizan će na osnovu 6. mesta iz regularnog dela sezone dobili 645,000 evra, a Crvena zvezda MeridianBet kao 10. tim u Evropi 410.,526.

Podsećanja radi, Madriđani su 11. put u bogatoj klupskoj istoriji postali prvaci Starog kontinenta, a grobari i delije sa nestrpljenjem čekaju potvrdu da će večiti i naredne sezone biti deo evroligaškog karavana, o čemu je u nedelju govorio i prvi čovek Evrolige Dejan Bodiroga.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading