KLAJBURN UTIŠAO NAVIJAČE FENERA: Završnica za PAMĆENJE - Amerikanac pogodio sa ZVUKOM SIRENE! (VIDEO)

Autor:

Sport

05.06.2023

21:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Efes je bio na korak da izgubi nemoguće.

KLAJBURN UTIŠAO NAVIJAČE FENERA: Završnica za PAMĆENJE - Amerikanac pogodio sa ZVUKOM SIRENE! (VIDEO)

Foto: Starsport

Vil Klajburn i Vasilije Micić

Košarkaši Anadolu Efesa su savladali Fenerbahče sa 92:90 u meču druge utakmice polufinalne serije prvenstva Turske, čime su rezultat poravnali na 1:1.

Nakon što je Fener u prvom meču, u svojoj hali, demolirao Efes sa 108:66, danas smo videli totalno drugačiju utakmicu, a ekipa koju sa klupe predvodi Ergin Ataman je u poslednjoj sekundi stigla do pobede i tako stigla do brejka u polufinalu.

Imao je Efes 89:82 na dvadesetak sekundi do kraja, ali su onda sve to ispustili u neverovatnom spletu okolnosti. Fener je pogodio dve trojke, a zatim je i Hejs ukrao loptu na izvođenju i zakucao na šest sekundi do kraja, za erupciju u hali.

Ipak, nije bilo gotovo, a zato se popbrinuo Vil Klajburn. Uzeo je loptu ispod svog koša, predriblao je preko celog terena, a onda u poslednjoj sekundi uputio šut, koji je na zaprepašćenje svih završio u košu i time rastužio navijače u hali.

Upravo je Klajburn i najefikasniji pojedinac meča sa 35 poena, dok je na drugoj strani Džonatan Motli upisao 22.

Rezultat je sada 1:1, a naredna dva meča se igraju u hali Anadolu Efesa. Dalje prolazi ekipa koja prva stigne do tri pobede, a u velikom finalu je čeka okršaj sa boljim iz serije u kojoj se sastaju Turk Telekom i Pinar Karšijaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading