VASA KAO MANU ĐINOBILI: Micićeva majstorija u poslednjoj sekundi ZALUDELA Tursku! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.05.2023

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as doneo važnu pobedu bivšem evropskom prvaku.

VASA KAO MANU ĐINOBILI: Micićeva majstorija u poslednjoj sekundi ZALUDELA Tursku! (VIDEO)

Foto: Starsport

Efes je izborio plasman u polufinale turskog šampionata, pošto je nadigrao Darušafaku rezultatom 86:84, te je sa ukupnih 2:0 rešio seriju u svoju korist.

Drugi duel je obeležio reprezentativac Srbije Vasilije Micić.

Srpski plejmejker i jedan od najboljih u Evropi je briljirao sa 22 poena, imao je 8 asistencija, i izuzetno bitnu blokadu u poslednjem napadu Darušafake prilikom šuta domaćina za tri poena. 

 

 

Ne samo to, Darušafaka je imala 5 poena prednosti u poslednjem minutu, a onda je Micić na 30 sekundi do kraja meča pogodio trojku i uveo meč u neizvesnu završnicu koju je dobio na kraju Efes. 

Larkin ga je pratio u pobedničkom timu sa 18 poena. Kod domaćina najbolji Olaseni sa 24 poena i 12 skokova, Jeboa je dodao 18 poena. 

Vasina banana je ljubitelje košarke podsetila na pobedonosnu blokadu Argentinca Manua Đinobilija nad Džejmsom Hardenom od pre šest godina, a te situacije se možete podsetiti u videu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading