STEFAN KARIĆ PROGOVORIO O FIZIČKOM OBRAČUNU SA ŠAVIJOM! Ovako se branio od Natašinih optužbi: Ona je mene ošamarila i ja nju!

Autor:

Zabava

31.05.2023

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stefan Karić otkrio detalje odnosa sa Natašom Šavijom, priznao da li su bili u vezi!

STEFAN KARIĆ PROGOVORIO O FIZIČKOM OBRAČUNU SA ŠAVIJOM! Ovako se branio od Natašinih optužbi: Ona je mene ošamarila i ja nju!

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

Stefan Karić danas je izašao iz jednomesečnog pritvora, pa stigao kući, gde ga je sačekao otac, Osman.

Da podsetimo, Stefan je bio iza rešetaka zbog brutalnog prebijanja starlete, Nataše Šavije, koja je zbog povreda morala da se podvrgne i operaciji, a Karić je, po prvi put, za medije objasnio šta se tačno dogodilo te kobne noći:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić/Vladimir Lukić

 

- Iskreno, devojka verovatno pored svega što joj se dogodilo može da izjavljuje svašta. Žao mi je kako joj se to dogodilo. Povreda sa okom,k to ne znam kako joj se desilo. Mi smo imali koškanje, stvarno ne znam kako je povredila oko. Traje suđenje, dali smo izjavu i ona i ja, ja ne mogu bez advokata da dajem informacije. Tokom celog dana smo se čuli, ona me je pitala da ide sa mnom, ja sam malo popio, rekao sam joj da dođe. U jednom momentu je moj drug izašao po nju, ona se naljutila zbog toga. Onda pošto joj nisam pružio toliko pažnje, ona je počela da histeriše i da vileni, to je bilo u toaletu. Jeste bilo koškanje, ona je meni lupila šamar i ja njoj, ali nisu to sada neki udarci da ja mogu nekg na taj način da povredim. Ja nikad nisam bio ranije nasilan, žao mi je, ima pravo da priča to i da bude besna. Njoj se to desilo što se desilo, polse toga ona se vratila na proslavu, posle toga šta je radila, ja ne znam - započeo je Karić za Pink.rs i dodao:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

- Mi se znamo, viđali smo se nekoliko puta, pre nekoliko godina i tako se nekako i dogodilo. Nismo bilio zajedno - rekao je Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading