KOMŠINICA ČULA ŽENSKE URLIKE IZ STANA U KOM SE DOGODIO ZLOČIN: Ubistvo Srpkinje u Sloveniji ima DVA moguća motiva

Autor:

Hronika

31.05.2023

19:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražitelji su otkrili da se par žustro posvađao u četvrtak, a da se ubistvo dogodilo najverovatnije u subotu.

KOMŠINICA ČULA ŽENSKE URLIKE IZ STANA U KOM SE DOGODIO ZLOČIN: Ubistvo Srpkinje u Sloveniji ima DVA moguća motiva

Foto: Facebook

Državljanin Slovenije L. T. (20) uhapšen je zbog sumnje da je brutalno ubio svoju devojku E. M. (27), inače državljanku Srbije iz Smedereva, koja živi u Mariboru.

Prema pisanju slovenačkih medija, mladić je devojku prvo pretukao, a potom zadavio i onda dva dana spavao i boravio pored njenog tela u stanu u Mariboru. Komšinica iz zgrade u kojoj je par živeo, ispričala je za tamošnje medije kako su se čuli zvukovi iz stana i ženski urlici: "Pusti me".

- Čula sam krike i ženski glas kako zapomaže, htela sam da zovem policiju, ali je onda sve prestalo. Nisam znala kako da odreagujem u tom trenutku, jer sam se uplašila. Kada su utihnuli pretpostavila sam da je sve u redu - kaže uznemirena žena.

Prema pisanju slovenačkih medijia, istražitelji su otkrili da se par žustro posvađao u četvrtak, a da se ubistvo dogodilo najverovatnije u subotu. Da se dogodio zločin otkriveno je tek dva dana kasnije, u subotu. Kako pišu Slovenske Novice, sumnja se da je osumnjičeni L. T. čak dva dana spavao pored svoje mrtve devojke, a nije sigurno ni da li je izlazio iz stana u kom je počinio zločin.

- Policija je odmah na osnovu povreda koje su bile na njenom telu konstatovala da je u pitanju nasilna smrt i da je devojka prvo brutalno pretučena, a onda i zadavljena. Međutim, detalje ubistva otkriće obdukcija. Motiv još nije utvrđen, a iako se sumnja da je u pitanju zločin iz strasti, policija ne isključuje ni druge mogućnosti, s obzirom na to da su oboje od ranije poznati policiji - naveli su izvori iz istrage i dodali:

- I mladić i pokojna devojka su imali već "posla" s policijom. Oboje su imali zabranu prilaska svojim majkama. On je imao i prijavu zbog kršenja javnog reda i mira zbog tuče, te probleme s drogom. L. T. je uhapšen i biće priveden na saslušanje u tužilaštvo, gde će izneti svoju odbranu.

Nažalost, E. M. nije jedina Srpkinja ubijena od strane svog partnera u inostranstvu u poslednje vreme. Samo ove godine ubijene su Ana Volš u Masačusestsu u SAD i Karolina Ignjatović u Nemačkoj.

Obema je, kako se sumnja partner presudio nožem. Isto tako, proteklih godina je, takođe, bilo mnogo slučajeva ubistva naših žena u svetu, a najčešće su ubijane u Italiji, Austriji i Švajcarskoj, gde su uglavnom otišle da rade kako bi prehranile svoje porodice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading