VIŠE NEMA DILEME: Poznato da li će Vasa Micić biti spreman za Mundobasket!

Autor:

Sport

17.05.2023

14:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neugodnu povredu je doživeo naš plejmejker.

VIŠE NEMA DILEME: Poznato da li će Vasa Micić biti spreman za Mundobasket!

Foto: Starsport

Vasilije Micić

Košarkaši Anadolu Efesa su na svom terenu savladali Fenerbahče sa 96:91, u utakmici, odloženog, 27. kola prvenstva Turske.

Ipak, ovaj duel je obeležila teška povreda srpskog reprezentativca Vasilija Micića, koji je teren napustio u kolicima, nakon sudara sa igračem Fenera Metečanom Birsenom. Bio je to direktan sudar kolenima, pa su obojica ostala da leže na parketu. Ni jedan ni drugi nisu mogli da se oslone na noge, pa je prekid potrajao nekoliko minuta.

Vasa se uhvatio za koleno i uplašio čitavu Srbiju da je povreda ozbiljnije prirode i da neće moći da nastupi na Mundobasketu, ali deluje da će sve biti dobro i da će nekadašnji MVP Evrolige biti vrlo brzo spreman da se vrati na teren.

To je potvrdio Miško Ražnatović, njegov agent, koji je umirio javnost rečima da povreda nije teže prirode.

- Povreda Vasilija Micića nije toliko ozbiljna. Vratiće se na teren za sedam do deset dana - napisao je Ražnatović.

To je svakako sjajna vest za našu selekciju, pošto je jasno da Svetislav Pešić neće moći da na Mundobasketu računa na Vladimira Lučića, kao i da je nastup još nekolicine pod znakom pitanja.

Podsetimo, prvenstvo sveta se ove godine održava na Filipinima, kao i u Japanu i Indoneziji. Početak je zakazan za 25. avgust, a veliko finale je na programu 10. septembra, a tokom današnjeg dana je izašao i raspored odigravanja utakmica na prvenstvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading