VASILIJE MICIĆ PROPUŠTA MUNDOBASKET? Teška situacija za Srbiju - Ataman otkrio stanje povrede!

Autor:

Sport

17.05.2023

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša zemlja strepi pred najveću svetsku košarkašku smotru.

VASILIJE MICIĆ PROPUŠTA MUNDOBASKET? Teška situacija za Srbiju - Ataman otkrio stanje povrede!

Foto: Starsport

Košarkaši Anadolu Efesa su na svom terenu savladali Fenerbahče sa 96:91, u utakmici, odloženog, 27. kola prvenstva Turske.

Ipak, ovaj duel je obeležila teška povreda srpskog reprezentativca Vasilija Micića, koji je teren napustio u kolicima, nakon sudara sa igračem Fenera Metečanom Birsenom.

Vasa se uhvatio za koleno i uplašio čitavu Srbiju da je povreda ozbiljnije prirode i da neće moći da nastupi na Mundobasketu, a sada je o njegovoj povredi pričao i Ergin Ataman, trener Efesa.

- Radimo dobro, motivisani smo i osećamo se dobro. Tužni smo zbog Mićićeve povrede. Nadam se da nije ništa ozbiljno, jer smo u stvarno dobroj formi. Imali smo povrede tokom cele sezone, ali kakav je ovo tim kad je kompletan sastav? Svi vide kako igra. Videće to i dalje u plej-ofu - istakao je Ataman.

Dodao je da je cilj osvajanje prvenstva Turske.

- Već sam rekao naš cilj, imamo samo jedan cilj - da budemo šampioni Turske, da pokažemo ko je bolji. Uspeli smo večeras, ali naravno moram da kažem da je Fenerbahče veoma dobar tim. Njih je teško pobediti. Čestitam svojim igračima na borbi i ozbiljnosti na kraju sezone - zaključio je turski stručnjak.

 

Podsetimo, prvenstvo sveta se ove godine održava na Filipinima, kao i u Japanu i Indoneziji. Početak je zakazan za 25. avgust, a veliko finale je na programu 10. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading