NIŠTA NEČE BITI ISTO: NBA liga sprema REVOLUCIJU!

Autor:

Sport

05.06.2023

22:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U planu je proširenje najjačeg košarkaškog takmičenja na planeti.

NIŠTA NEČE BITI ISTO: NBA liga sprema REVOLUCIJU!

Foto: Tanjug

Srpski centar Nikola Jokić

Kako je komesar NBA lige Adam Silver potvrdio, narednog proleća celokupnu organizaciju čeka potpisivanje novog ugovora oko TV prava koji će biti najveći u istoriji sporta i to bi moglo da  proširenje takmičenja i neke nove timove u karavanu.

Ima dosta kandidata za novu franšizu, a nekako se najčešće spominju Sijetl, Las Vegas, Meksiko Siti, pa i Kanzas (mesto "rođenja" košarke).

 

 

- Postoji mogućnost da dobijemo nove time i kao što sam tokom godina govorio, prvo želimo da sredimo kolektivni ugovor (sređen 2023. godine) i onda idemo na ostale stvari. Sada smo to završili i gledamo da završimo ugovor oko novog medijskog paketa i to bi trebalo da bude završeno sledećeg proleća. Odmah nakon toga, pričaćemo o proširenju NBA lige. Nemamo ništa posebno trenutno na umu, ali svakako proširenje ima smisla - rekao je Adam Silver. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading