FRANCUSKA I PARIZ U ŠOKU! Slavni fudbaler pokušao da zadavi rođenu sestru od 15 godina!

Autor:

Sport

05.06.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki skandal u režiji nekadašnjeg člana Intera.

FRANCUSKA I PARIZ U ŠOKU! Slavni fudbaler pokušao da zadavi rođenu sestru od 15 godina!

Foto: Tanjug/AP

Alžirski reprezentativac i nekadašnji član Liona, Intera, Parme i Bolonje, Išak Belfodil, uhapšen je zbog porodičnog nasilja u Elankortu, predgrađu Pariza. Prema saznanjima "AFP" on je pokušao da zadavi svoju 15-godišnju sestru.

 

 

Upravo 15-godišnja devojčica je bila ta koja je pozvala policiju i prijavila napadača katarske Al Garafe, međutim, i dalje nije podnela tužbu protiv njega. Tužilaštvo u Versaju ima 48 sati da samo pokrene postupak po službenoj dužnosti protiv Alžirca rođenog u Francuskoj.

Devojčica ima vidljive tragove davljenja na vratu, kako je saopštila policija, ali nije u bolnici.

Belfodil je prošao mlađe kategorije Liona, stigao do prvog tima i kao veliki talenat završio u Interu. Kasnije je nastupao i za Parmu, Standard, Verder, Hofenhajm, Hertu. Trenutno je član Al Garafe iz Katara. Takođe je bio reprezentativac Francuske u mlađim kategorijama, ali je kao senior odlučio da nastupa za alžirsku reprezentaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading