PIOLI "PECNUO" IBRU: Italijanu laknulo zbog Zlatanove penzije?

Autor:

Sport

05.06.2023

19:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Rosoneri" ostali bez legendarnog napadača.

PIOLI "PECNUO" IBRU: Italijanu laknulo zbog Zlatanove penzije?

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Milana su u poslednjem kolu Serije A na svom terenu pobedili Veronu sa 3:1, a na toj utakmici se u protokolu nije našao legendarni centarfor Zlatan Ibrahimović. Pred početak utakmice maestralni napadač je objavio tužne vesti - kraj karijere.

Trener "rosonera" Stefano Pioli kaže da nije uvek bilo lako nositi se sa Zlatanom Ibrahimovićem, ali da je tužan što više neću moći da trenira tako velikog fudbalskog asa.

- Sjajan je fudbaler i veoma inteligentna osoba - rekao je Stefano Pioli okupljenim novinarima nakon meča sa Veronom i dodao:

- Zlatan je pravi šampion, veoma sam tužan što ga više neću trenirati. On je pobednik i borac, znam da mu sad nije lako. Stalno smo pričali i nisu to uvek bili laki razgovori, ali znao sam da imam posla sa osobom na visokom nivou, koja uvek kaže šta oseća i šta mu je na umu, koja govori za dobrobit tima. Ponekad sam malo govorio i mnogo slušao, ali Zlatan ima sjajnu ličnost.

Pioli kaže da su on i igrači bili iznenađeni Zlatanovom odlukom.

- Svi smo bili ganuti. Nije nam u potpunosti najavio svoje planove, on je veliki šampion i to je demonstrirao u svakoj fazi svoje karijere. Uvek bi prvi dolazio u Milanelo i poslednji odlazio. Brinuo se o ekipi i kad nije igrao, da svi budu spremni. Treba mu odati veliku čast. Neće biti lako početi ponovo bez njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading