BEZ KOMPROMISA! "Grobari" se oglasili saopštenjem oko Vranješa, pa poslali MOĆNU poruku upravi!

Autor:

Sport

05.06.2023

18:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Humskoj se podigla velika prašina.

BEZ KOMPROMISA! "Grobari" se oglasili saopštenjem oko Vranješa, pa poslali MOĆNU poruku upravi!

Foto: Starsport

Navijači Partizana

Navijačka grupa "Grobari" oglasila se saopštenjem povodom "sage Ognjen Vranješ". Navijači crno-belih su odlučili da razjasne situaciju oko nesuđenog pojačanja, a pritom su još jednom ponovili da se zalažu za odlazak aktuelne uprave.

Povodom informacija koje su se pojavila u javnosti, kao i raznih spekulacija koje se svakodnevno pojavljuju u medijima, primorani smo da se oglasimo na ovaj način, kao i da tako još jednom iznesemo svoj stav i opovrgnemo mnoge laži koje kruže. Naš stav po pitanju dovođenja Ognjena Vranješa u klub je kristalno jasan, i on, kao i svako ko je u prošlosti želeo zlo našem klubu, nije dobrodošao u njega, niti će da bude prihvaćen od strane naše tribine! To se odnosi i na potencijalne slične slučajeve koji se u budućnosti budu dovodili u vezu s Partizanom, ma kakve oni igračke kvalitet posedovali - stoji u saopštenju "Grobara" u kome se još dodaje.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

"Grobari" neće Vranješa

Ne želimo da bilo ko zbog ličnih interesa kompromituje naš rad, i bezrezervnu borbu protiv uprave zbog koje tribina strada i zbog koje su ljudi žrtvovali svoju slobodu. Naša borba protiv tih ološa se nastavlja i još čekamo odgovornost za najgoru sezonu našeg kluba u njegovoj novijoj istoriji, i ne pristajemo  na bilo kakav kompromis po tom pitanju!

Oko dolaska u Humsku javio se i bosanski defanzivac, koji je poželeo sve najbolje večitim rivalima, kao i ostalim srpskim klubovima, uz poruku da će se vratiti u turski Hataj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading