PRST U OKO DULJAJU: As crveno-belih NEĆE u Partizan!

Autor:

Sport

05.06.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povezivan je sa selidbom na popularni JNA, ali jasno je da od toga nema ništa.

PRST U OKO DULJAJU: As crveno-belih NEĆE u Partizan!

Foto: Starsport

Igor Duljaj

Trener Partizana Igor Duljaj nedavno je nahvalio asa Vojvodine Nikolu Čumića, a on je sada otkrio da nema nameru da obuče crno-beli dres.

Fudbaler koji je sjajnim igrama na "Karađorđu" zaslužio mesto na spisku selektora Srbije Dragana Stojkovića objasnio je da će iz redova novosadske "stare dame" otići u inostranstvo.

Pročitao sam to. Zahvaljujem se Duljaju na lepim rečima i komplimentima. Veoma mi imponuje kad jedan takav bivši fudbaler i čovek pred kojim je velika trenerska karijera tako nešto kaže o meni, međutim, mogu odmah da kažem da ako budem odlazio iz Vojvodine, onda ću otići jedino u inostranstvo - poručio je Čumić.

Podsetimo da je 24-godišnji krilni napadač minule sezone odigrao 33 utakmice za Vošu u svim takmičenjima, a u 14 navrata je tresao mreže rivala. Ugovor sa Novosađanima mu ističe leta 2025. godine, a da li će na leto promeniti sredinu, videćemo do kraja nastupajućeg prelaznog roka. Bilo kako bilo, jasno je da Čumić neće put Beograda...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading