DOBILA 5 GLASOVA I POSTALA ZAMENICA GRADONAČELNIKA: Kurti dao funkciju i sinu Slađane Pantović - sumrak demokratije u Zvečanu

Autor:

Vesti

05.06.2023

18:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lažni predsednik opštine Zvečan Iljir Peci imenovao je za svoju zamenicu Slađanu Pantović, koja je na lažnim Kurtijevim izborima 23. aprila dobila pet glasova, preneo je Reporteri.

DOBILA 5 GLASOVA I POSTALA ZAMENICA GRADONAČELNIKA: Kurti dao funkciju i sinu Slađane Pantović - sumrak demokratije u Zvečanu

Foto: Tanjug/DOPISNIŠTVO KIM, Printscreen

Prema toj odluci, Pantoviće će tu funkciju obavljati do isteka mandata "predsednika opštine".

Slađana Pantović je jedina iz srpske zajednice učestvovala na lažnim izborima na severu Kosova i Metohije 23. aprila, kao kandidat za predsednika opštine Zvečan.

Na tim izborima, koje su Srbi bojkotovali, dobila je tek pet glasova.

Čak je i Pantovićev sin dobio funkciju u opštini Severna Mitrovica kao direktor sektora obrazovanja kod lažnog gradonačelnika Erdena Atića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (33)

Loading
Tanja

05.06.2023 19:03

Kurti je postavio svoju marionetu Slađanu Pantović izdajicu Srpskog naroda na mesto zamenika gradonačelnika Zvečana. Time je pokazao da nema pravne osnove i da može da radi šta hoće.

Renata

05.06.2023 19:06

Ovo samo moze kod Kurtija koji ne postuje izbornu volju gradjana.

Ena

05.06.2023 19:21

Slađana je sramota za srpski rod.

Aleksa

05.06.2023 19:22

Ostaće joj večna sramota jer je izdala sopstveni narod.