NIŠTA OD TITULE U PARIZU: Srbin se POVUKAO sa Rolan Garosa!

Autor:

Sport

05.06.2023

18:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasne vesti stižu iz francuske prestonice.

NIŠTA OD TITULE U PARIZU: Srbin se POVUKAO sa Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Rolan Garos

Mladi srpski teniser Branko Đurić nije izašao na teren u meču prvog kola juniorskog dubl turnira na Rolan Garosu, pošto su on i Poljak Tomaš Berkieta predali meč pre početka.

Njih dvojica su u prvom kolu trebali da odmere snage sa američkim parom koji čine Darvin Blanč i Aleksandar Frusina, ali se nisu pojavili na terenu, pa su tako ostali bez šanse da osvoje pehar u Bulonjskoj šumi, a imali su sasvim solidne šanse, pošto su bili četvrti nosioci u Parizu.

Podsetimo, Đurić je takmičenje završio i u singl konkurenciji, pošto je u prvom kolu juniorskog Rolan Garosa, pošto je sa 2:0 (7:6, 7:6) poražen od italijanskog tenisera Lorenca Skiabasija.

On nije jedina mlada nada Srbije koja je doživela poraz u prvom kolu, pošto su pre njega neuspeh doživele i dve mlade uzdanice.

Foto: Tanjug/AP

Teren na Rolan Garosu

Prvo je Daria Suvirdjonkova, srpska teniserka ruskog porekla, poražena od Britanke Mekdonald sa 2:0, po setovima 6:3, 6:1, a zatim je poraz doživela i Mia Ristić, koja je sa 2:1 (2:6, 7:6, 6:2) izgubila od Dženi Lim.

Ipak, čast Srbije u singl konkurenciji je danas odbranila mlada Teodora Kostović, koja je savladala šestu nositeljku Sajaku Iši sa 2:0.

Što se tiče seniorske konkurencije, situacija je jasna. Srbija je ostala samo na Novaku Đokoviću, koji u utorak, posle 15 časova, igra svoj četvrtfinalni duel protiv Rusa Karena Hačanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading