Srbija je ovo sa nestrpljenjem ČEKALA da čuje: Rolan Garos DONEO ODLUKU, Novak Đoković saznao BITNE vesti!

Autor:

Sport

05.06.2023

13:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je postalo kristalno jasno.

Srbija je ovo sa nestrpljenjem ČEKALA da čuje: Rolan Garos DONEO ODLUKU, Novak Đoković saznao BITNE vesti!

Foto: Tanjug

Novak Đoković

Pred Novakom Đokovićem ostala su još tri koraka kako bi ušao u istoriju i prestigao Rafaela Nadala po broju grend slem titula.

Srbin blista na Rolan Garosu gde i dalje nije izgubio set, stigao je do četvrtfinala, te će u borbi za polufinale igrati protiv Rusa Karena Hačanova u utorak 6. juna.

Organizatori Rolan Garosa doneli su bitnu odluku pred ovaj meč i čitava Srbija je želela da čuje ovu informaciju. Poznato je u kom terminu će Đoković i Hačanov izaći na teren, a vreme početka može da raduje kako Novaka, tako i sve u Srbiji.

Njihov susret je treći na programu na "Filip Šatrijeu", te oni neće na teren pre 15.30.

 

Program na tom terenu u 11 časova otvaraju Karolina Muhova i Anastasija Pavljučenkova, posle kojih sledi duel Eline Svitoline i Arine Sabalenke. Kada se završe ta dva meča u ženskoj konkurenciji, na teren će Đoković i Hačanov, a srpski i ruski teniser odigrali su devet međsobnih duela u karijeri i Novak vodi 8:1 u pobedama.

Posle njih je na programu još jedan meč, onaj između Karlosa Alkarasa i Stefanosa Cicipasa u večernjem terminu (ne pre 20.15) i pobednik tog duela ukrstiće se sa boljim iz susreta Novak Đoković - Karen Hačanov.

Još nešto može da raduje Novaka Đokovića. Vremenska prognoza za utorak 6. maj kaže da će uslovi u Parizu biti gotovo idealni, te da će srpski as na teren po sunčanom vremenu i na prijatnih 25 stepeni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading