SITUACIJA JE SVE TEŽA: Đoković saznao LOŠE vesti pred nastavak Rolan Garosa!

Autor:

Sport

05.06.2023

16:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neočekivana drama u prestonici Francuske.

SITUACIJA JE SVE TEŽA: Đoković saznao LOŠE vesti pred nastavak Rolan Garosa!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Norveški teniser Kasper Rud je uspeo da obezbedi plasman u četvrtfinale Rolan Garosa, pošto je sa 3:0, po setovima 7:6, 7:5, 7:5 savladao Čileanca Nikolasa Jarija.

Duel je trajao tačno 200 minuta, a prošlogodišnji finalista turnira u Bulonjskoj šumi je, teže nego što se očekivalo, savladao protivnika iz Južne Amerike i tako sebi obezbedio mesto među osmoricom najboljih igrača u Parizu.

Rud je prvi stigao do brejka u uvodnom setu, ali se Jari vratio i uveo ovaj deo igre u taj-brejk. Ipak, Norvežanin je pokazao veće iskustvo i sa 7:3 rešio taj deo igre u svoju korist i došao do prednosti.

U drugom setu smo videli još bolji otpor autsajdera u ovom duelu, koji je imao prednost od 4:1 i nalazio se na korak do izjednačenja. Ipak, Rud je proigrao kada je bilo važno, okrenuo je rezultat i sa 7:5 stigao i do drugog seta.

Sličan scenario smo videli i u trećem delu igre. Čileanac je prvi oduzeo servis rivalu, stigao je do 4:2, ali je Kasper osvojio pet od narednih šest gemova i stigao do osvajanja trećeg seta, a samim tim i meča.

Jasno je da ovakav rezultat ne odgovara ni Novaku Đokoviću. Rud je Srbinu potencijalni protivnik u finalu, a sigurno je da Nole ne bi imao ništa protiv da je Jari slavio u ovom duelu i izbacio Ruda sa turnira.

Što se Đokovića tiče, on svoj četvrtfinalni duel igra u utorak, a rival će mu biti ruski teniser Karen Hačanov.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading