NOVA GLAVOBOLJA ZA MURINJA: Napadač doživeo TEŠKU povredu!

Autor:

Sport

05.06.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očajan kraj sezone za Rimljane.

NOVA GLAVOBOLJA ZA MURINJA: Napadač doživeo TEŠKU povredu!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Fudbaleri Rome su na tragičan način završili ovogodišnju sezonu u svim takmičenjima, a nakon poslednje utakmice domaćeg prvenstva je stigla još jedna užasna vest.

Rimljani su doživeli poraz u finalu Lige Evropa od Sevilje, nakon boljeg izvođenja jedanesteraca, u samom finišu prvenstva su nekoliko puta kiksnuli, čime su ostali i bez mesta u Ligi šampiona naredne sezone, a sada se čini i da su na duže vreme ostali i bez napadača.

Naime, u utakmici bez preteranog rezultatskog značaja za Romu, koji je ovaj tim u 38. kolu italijanske Serija A odigrao protiv Specije, Žoze Murinjo je odlučio da u 63. minutu uvede Tamija Abrahama.

Foto: Tanjug/AP

 

Nažalost, samo 17 minuta kasnije, Englez je povredio ukrštene ligamente levog kolena. Još se ne zna definitivno koliko, ali jasno je da sledi višemesečna pauza.

Na ovaj način je zaokružen užasan kraj ove sezone, a pravo je pitanje šta navijače "vučice" čeka u narednoj godini, pošto i dalje nije poznato da li će Murinjo i dalje predvoditi ovaj klub. Jer ako on ode, nema sumnje da će se i čitav tim raspasti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading