HOĆE LI MURINJO BITI KAŽNJEN? Oglasila se UEFA, Portugalac je ovo ČEKAO DA ČUJE!

Autor:

Sport

01.06.2023

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žoze nije dobro podneo poraz, pa je napao sudiju Entonija Tejlora, a slučaj će doći i do Disciplinske komisije Evropske fudbalske unije.

HOĆE LI MURINJO BITI KAŽNJEN? Oglasila se UEFA, Portugalac je ovo ČEKAO DA ČUJE!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Evropska fudbalska unija (UEFA) sačekaće izveštaje delegata i zvaničnika utakmice finala Lige Evrope između Sevilje i Rome pre nego što odluči da li će da pokrene disciplinski postupak protiv trenera italijanskog kluba Žozea Murinja, prenosi Bi-Bi-Si (BBC).

Fudbaleri Sevilje osvojili su titulu u Ligi Evropa, pošto su u finalu u Budimpešti posle penala pobedili ekipu Rome ukupnim rezultatom 5:2. Posle regularnih 90. minuta i produžetaka rezultat na "Puškaš areni" bio je 1:1, a Sevilja je došla do sedmog trofeja u Ligi Evropa posle boljeg izvođenja penala.

Murinjo je tokom meča često prigovarao glavnom sudiji Englezu Entoniju Tejloru zbog čega je portugalski trener dobio žuti karton.

Portugalac je zatim na konferenciji za medije posle meča kritikovao engleskog sudiju, a potom je psovao Tejlora na parkingu dok su arbitri i zvaničnici UEFA napuštali stadion u Budimpešti.

 

 

Ti si j***na sramota - ponovio je Murinjo nekoliko puta Englezu.

Predsednik sudijske komisije Roberto Roseti prišao je Murinju i pokušao da ga smiri, a Portugalac je nasrnuo i na njega:

Bio si u dogovoru sa njima - rekao je Murinjo Rosetiju, pokazivao mu na telefonu snimke sudijskih grešaka, pa opet krenuo ka Tejloru:

Čak je i Roseti da vi niste sposobni da sudite!

Veći sukob i tuča su ipak izbegnuti, a Murinjo je na kraju morao da se pomiri sa porazom. Da li ga čeka i kazna, ostaje da se vidi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading