HRVAT ZAGRMEO: Treba ZAPALITI ceo grad!

Autor:

Sport

01.06.2023

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivan Rakitić imao je šta da kaže posle osvojenog trofeja u Ligi Evrope.

HRVAT ZAGRMEO: Treba ZAPALITI ceo grad!

Foto: Tanjug/AP

Ivan Rakitić

Fudbaleri Sevilje osvojili su Ligu Evrope, sedmu u istoriji kluba, pošto su u finalu u Budimpešti posle penala pobedili ekipu Rome ukupnim rezultatom 5:2.

Posle regularnih 90. minuta i produžetaka rezultat je bio 1:1, ali je Sevilja do trofeja stigla posle boljeg izvođenja penala.

Nisu krili zadovoljstvo igrači tima iz Španije, pa je Ivan Rakitić dao zanimljivu izjavu po završetku utakmice.

- Kad kažem da niko ne želi kao mi, to nije zato što je neko pametnjaković u klubu, već svi razmišljamo tako. Poseban osećaj za ovo takmičenje. Kada vidimo koga smo sve izbacili: PSV, Fenerbahče, Mančester junajted, Juventus, Roma... To više deluje kao Liga šampiona, nego Liga Evrope. I sve smo dobili u velikom stilu. Nema druge nego da čestitam svim igračima i navijačima. Bila je teška sezona i završavamo je na fantastičan način. Treba zapaliti ceo grad - istakao je Ivan Rakitić, pa dodao:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Sevilje sa peharom Lige Evrope

 

- Kada bi se pravila priča o sezoni, naša bi bila kandidat za Holivud. Sa trećim trenerom, toliko problema, svađe, svega... Na kraju smo bili sjajni u poslednja dva meseca i mogu samo da kažem da je šteta što se uopšte završava sezona.

Sevilji nema ravnog u Ligi Evrope i ovo takmičenje može da se nazove i Liga Sevilje, jer je španski tim osvojio sedmu titulu iz isto toliko odigranih finala i naredne sezone igraće u Ligi šampiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading