MURINJO SKOČIO NA SRBINA! Portugalac NASRNUO na Dmitrovića, pa se IZVINJAVAO!

Autor:

Sport

01.06.2023

08:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Sevilje i trener Rome našli su se u centru pažnje.

MURINJO SKOČIO NA SRBINA! Portugalac NASRNUO na Dmitrovića, pa se IZVINJAVAO!

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

Fudbaleri Sevilje osvojili su Ligu Evrope pošto su posle jedanaesteraca uspeli da savladaju Romu.

U regularnom delu bilo je 1:1, zatim su produžeci prošli bez pogodaka, a posle penal serije Nemanja Gudelj i Marko Dmitrović podigli su pehar i nastavili uspešnu seriju Sevilje u ovom takmičenju.

Susret su obeležile tenzije, a konstantno se u centru pažnje nalazio Žoze Murinjo. Po završetku meča napao je sudiju Entonija Tejlora na parkingu, a tokom utakmice imao je sukob sa Markom Dmitrovićem.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Žoze Murinjo

 

Srpski golman je za medije dao svoje viđenje finala, pa je objasnio i šta se sve dešavalo prilikom incidenta.

- Niko ne zna engleski, pa su mene uvalili da pričam. Šalu na stranu, šta smo sve prošli, ovo je velika stvar za sve nas, grad, klub. Bili smo u zoni ispadanja, niko nije verovao u nas, cilj je bio opstanak, a u Evropi, šta se uradi. Ova grupa zaslužuje sve najbolje. Sedam finala, sedam titula Lige Evrope. Zaslužili smo zbog sve patnje tokom sezone. Ujedinjeni smo, znali smo da je ovo jedan vrh koji je teško dostići. Pre koji mesec mislili smo da je nezamislivo. Ali znali smo svoj kvalitet - rekao je Dmitrović, pa se dotakao sukoba sa Murinjom i stručnim štabom Rome:

- Bilo je koškanja, ja to ne tražim. On je mislio da je neki konflikt tu, ja sam samo odgurnuo njegovog pomoćnika koji je protestovao. Normalne su tenzije i strasti. On je mislio da sam ja provocirao, ali je mene napao taj pomoćnik. Ništa, samo mi je rekao "izvinjavam se". Sve se završilo na sportski način, nije bilo većih konflikta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading