FEŠTA U BUDIMPEŠTI: Navijači Rome napravili ATMOSFERU za pamćenje! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.05.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za finalni okršaj u prestonici Mađarske.

FEŠTA U BUDIMPEŠTI: Navijači Rome napravili ATMOSFERU za pamćenje! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Navijači Rome u Budimpešti

Fudbaleri Rome i Sevilje igraju večeras, od 21 sat, meč finala Lige Evrope, a taj okršaj će biti odigran na "Ferenc Puškaš" areni u Budimpešti.

Jasno je da je za ovaj duel vladalo veliko interesovanje, pa su navijači obe ekipe u velikom broju doputovali u glavni grad države sa kojom se Srbija graniči na severu, a u gradu vlada prava fešta pred finale.

Naime, navijači rimske ekipe su od ranog jutra na ulicama Budimpešte, gde su uz igru, pesmu i navijanje pokazali da imaju veliko samopouzdanje pred večerašnji okršaj sa "nepobedivom" ekipom ovog takmičenja.

U međuvremenu je velika grupa navijača već ušla na stadion, neki i tri sata pred večerašnji duel, a oni koji su trenutno na "Puškašu" su već započeli sa pesmama posvećenim njihovim ljubimcima.

Podsetimo, Roma je do finala stigla tako što je izbacila Bajer Leverkuzen, dok je tim iz Andaluzije u polufinalu bio bolji od torinskog Juventusa.

Meč počinje u 21 čas, a glavni arbitar susreta će biti Englez Entoni Tejlor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading