GATI SPASIO "STARU DAMU": Remi Juventusa i Sevilje, Roma u Nemačku nosi kapitalnu prednost! (VIDEO)

Autor:

Sport

11.05.2023

22:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski štoper u poslednjim sekundama utakmice zatresao mrežu Jasina Bonoa.

GATI SPASIO "STARU DAMU": Remi Juventusa i Sevilje, Roma u Nemačku nosi kapitalnu prednost! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Juventusa i Sevilje odigrali su 1:1 prvom meču polufinala Lige Evrope, dok je Roma na svom Olimpiku savladala Bajer Leverkuzen rezultatom 1:0.

Gol za Sevilju postigao je Marokanac Jusuf En-Nesiri u 26. minutu na asistenciju Argentinca Lukasa Okamposa, koji je desetak minuta kasnije napustio teren zbog povrede. Kontrolisao je klub iz Andaluzije dešavanja na terenu, "stara dama" praktično nije stvorila ozbiljnu priliku sve do sedmog minuta sudijske nadoknade.

Federiko Gati je iskoristio paničnu reakciju odbrane Sevilje i nakon asistencije Pola Pogbe zatresao praznu mrežu gostiju.

U startnoj postavi Juventusa bili su sprski reprezentativci Filip Kostić i Dušan Vlahović, ali je trener Masimilijano Alegri zamenio Kostića već posle prvog poluvremena, a Vlahovića u 62. minutu.

U drugom polufinalnom meču u Rimu sastale su se ekipe Rome i Bajera iz Leverkuzena, a slavio je tim Žozea Murinja rezultatom 1:0. Jedini gol postigao je mladi Edoardo Bove nakon odbitka, pošto je prethodno golman Bajera Hradecki odbranio šut Ejbrahama.

Revanš mečevi na programu su narednog četvrtka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading