MILAN ST. PROTIĆ IZGUBIO KOMPAS! Besramno udario na junake sa Košara, optužio ih da su KRIVI za masakr na Vračaru! (VIDEO)

Autor:

Vesti

11.05.2023

22:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protić još jednom pokazao šta misli o Srbiji i njenim herojima!

MILAN ST. PROTIĆ IZGUBIO KOMPAS! Besramno udario na junake sa Košara, optužio ih da su KRIVI za masakr na Vračaru! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Bivši ambasador Srbije u Švajcarskoj, Milan St. Protić govorio je o masakru u osnovnoj školi ''Vladislav Ribnikar'' koja je zavila Srbiju u crno, a način na koji je o ovoj temi govorio bio je u najmanju ruku sraman.

- To divljenje ko je gde i koga pobio, koju bitku je u građanskom ratu dobio, mi i danas od Košara pravimo kult. Ljudi, to je građanski rat bio, to nije rat protiv neprijatelja. Vi vodite rat protiv sopstvenih građana i tim bitkama se hvalite. Vi vidite da se tu nešto toliko poremetilo u glavama ljudi, u sistemu vrednosti. Ovo je bila neminovna posledica, kao neki peh. Bilo je pitanje kad će samo i u kom trenutku da se dogodi - rekao je bivši ambasador.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Prolaznik

12.05.2023 18:14

Gluperda… nemam reci

Vesna

14.05.2023 12:20

Taj navodno nas narod je pod vodjstvom Amerike i ostalih nas napao. Jel to se ne smemo braniti. Heroji nego sta. Mladi samo mogu nauciti koliko se voli svoja zemlja.