POTRES U NBA LIGI: Nestvaran PRELAZAK posle finala - STIŽE Lebron Džejms?!

Autor:

Sport

05.06.2023

20:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mogli bi da vidimo jedan od najspektakularnijih timova u istoriji.

POTRES U NBA LIGI: Nestvaran PRELAZAK posle finala - STIŽE Lebron Džejms?!

Foto: Tanjug/AP

Jokić i Džejms

U naredne dve nedelje ceo svet će saznati ime novog šampiona NBA lige, kada Denver Nagets i Majami Hit završe svoju finalnu seriju, u kojoj je rezultat trenutno 1:1, nakon što je Hit noćas napravio brejk u Koloradu.

Iako se njegov tim ne nalazi u finalu, Lebron Džejms jednostavno mora da bude u centru pažnje, a sada je tema njegov mogući odlazak iz Los Anđeles Lejkersa predstojećeg leta.

Naime, Šems Čaranija, jedan od najcenjenijih novinara NBA lige, rekao je da je do njega došla informacija da je Kajri Irving pozvao Lebrona Džejmsa i raspitivao se kolike su šanse da dođe u Dalas Maverikse ovoga leta.

Podsetimo, Kajriju je ugovor istekao, nakon što je nedavno trejdovan iz Bruklina u Dalas, u razmeni igrača koja nikako nije odgovarala nijednoj ekipi, a sada ima opciju da ostane u franšizi iz Teksasa ili da svoju sreću potraži negde drugo. 

Foto: Tanjug

Lebron Džejms u dresu Lejkersa

Jasno je da ekipi Dalasa mnogo toga nedostaje ukoliko želi da se bori za šampionski pehar u NBA ligi, a to bi svakako mogao da bude dolazak Lebrona Džejmsa, pa bismo imali priliku da u istom timu vidimo Lebron, Kajrija i Luku Dončića

Kako bi to sve izgledalo na terenu je pravo pitanje, ali teško da može gore od onoga kako su Mevsi izgledali na kraju ove sezone, gde su u poslednjih mesec dana prokockali mesto u doigravanju, pa su plej-of mogli samo da prate kraj malih ekrana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading