SITI "DREŠI KESU": Mančester spremio novi ugovor za moćnog Norvežanina!

Autor:

Sport

05.06.2023

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Erling Haland je najbolji fudbaler sveta u ovoj sezoni, tu dileme nema.

SITI "DREŠI KESU": Mančester spremio novi ugovor za moćnog Norvežanina!

Foto: Tanjug/AP

Erling Haland

Fudbalski klub Mančester siti planira da po završetku sezone ponudi produženje ugovora norveškom napadaču Erlingu Halandu, prenosi "Dejli telegraf".

Moćni norveški napadač, koji je ove sezone postigao 52 gola na 52 meča za Mančester siti u svim takmičenjima, stigao je prošlog leta iz Borusije Dortmund za svega 60 miliona, a ispostavio se kao jedno od najboljih pojačanja u istoriji kluba.

Jasno je da Siti želi da ga što duže održi u klubu, pa su za njega spremili novi ugovor, jači od onog prethodnog.

U klubu su optimisti da će doći do dogovora sa Halandom, čiji je otac bivši igrač Sitija. Erling je do sada isključivo pokazao veliku privrženost Sitiju - preneo je "Dejli telegraf".

Foto: Tanjug

Erling Haland u dresu Mančester sitija

Haland je sa Mančester sitijem ove sezone osvojio već Premijer ligu i FA kup, a sada će imati priliku da stignu i do triple krune, jer ih u finalu Lige šampiona, koje je na programu u subotu 10. juna, čeka duel sa Interom.

Haland je ranije izjavio da želi da tokom karijere igra u svih pet najvećih evropskih liga, a spekulisalo se da bi mogao da nastavi karijeru u Realu, ali se čini da od toga, makar za sada, nema ništa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading