OGORČENA KEBINA LJUBAVNICA! Pevača uporedila sa DEMONOM: On je zli duh!

Autor:

Zabava

25.07.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Medijski rat između tekstopisca Ljiljane Jevremović i pevača Dragana Kojića Kebe ne jenjava ni nakon 20 godina.

OGORČENA KEBINA LJUBAVNICA! Pevača uporedila sa DEMONOM: On je zli duh!

Foto: ATA Images, Printscreen RTV Pink

Žena sa kojom folk pevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu ćerku Inu, koju nikad nije priznao, i poznati tekstopisac Ljiljana Jevremović koristi svaku priliku da potkači pevača.

Foto: ljiljana jevremovic facebook

 

 

Tako je i poslednjom objavom na Fejsbuku pokazala koliko je ogorčena na oca svog deteta, pa je postavila fotografiju lobanje sa demonskim očima koja peva i napisala:


- Dragan Kojić Keba, pravo lice duha!
Podsećamo, Ljiljana je nedavno šokirala javnost detaljima o Kebinom životu koje je malo ko znao.


- Više je živeo kod mene nego kod kuće, gasio je telefon, govorio da je na tezgi. Čim sam zatrudnela, ja sam mu rekla. On je želeo dete, ali ja sam imala zdravstvene probleme, čak sam ga i psovala. On je zapravo uhvatio mene na dete, ne ja njega. Situacija se dešava u mom stanu. Bili su mi plodni dani. Ja sam donela kondome, a on ih je bacio sa terase i tada sam ostala u drugom stanju. On je tada tek gradio karijeru, nije bio bogat, imao je samo polovinu kuće. Ja sam imala više od njega. Recimo, izlazimo iz mog stana i on me tera da gasim sijalice i štedim struju, a ja je plaćam. Već mu je bilo u krvi da štedi i da se stiska - ispričala je nedavno Ljiljana. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading