"MAMA, JEDE ME ŽIVU": Majka slušala preko telefona kako joj zveri žvaću ćerku Olgu (19) sat vremena!

Autor: M.O.

Lifestyle

25.07.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Olga Moskaljova (19) i njen očuh Igor Ciganenkov su pecali pored reke u sibirskoj divljini u Rusiji kada ih je napala medvedica.

"MAMA, JEDE ME ŽIVU": Majka slušala preko telefona kako joj zveri žvaću ćerku Olgu (19) sat vremena!

Foto: pixabay.com

Ogromna životinja je prvo savladala njenog očuha, slomivši mu vrat i smrskavši mu lobanju. Olga je pokušala da pobegne, ali ju je medvedica stigla nakon 70 metara i zgrabila za nogu. Ženka mrkog medveda nije bila sama, sa sobom je povela i tri mladunca... Tu kreće agonija i poslednji trenuci ove devojke koja je dala užasne jednočasovne komentare o sopstvenoj smrti u tri odvojena poziva dok su je divlje životinje mučile.

Olga je uspela da pozove majku na mobilni telefon dok se dešavao napad. Tokom prvog telefonskog razgovora, Moskaljova je vrisnula: "Mama, medved me jede! Mama, to je takva agonija. Mama, pomozi!"

Njena majka Tatjana je u početku mislila da je u pitanju šala, međutim, ubrzo je shvatila užasnu istinu...

"Ali tada sam čula pravi užas i bol u Olginom glasu, i zvuke medveda koji reži i žvaće. Zamalo sam umrla od šoka", rekla je Tatjana tada.

Dok se životinja poigravala sa njom, ona je uspela da pozove Tatjanu nekoliko puta tokom dugotrajnog napada. Tatjana je pozvala svog muža - ne znajući da je već mrtav - ali nije dobila odgovor. Brzo je potom alarmirala policiju i rođake u selu Termalni, u blizini Petropavlovska Kamčatskog, na krajnjem istoku Sibira i molila ih da požure do mesta gde je Olga patila.

U drugom pozivu, već vidno slaba Olga je prošaputala: "Mama, medvedi su se vratili. Vratila se i povela svoje tri bebe. Oni me... jedu."

Konačno, u svom poslednjem pozivu - skoro sat vremena nakon prvog - Olga je osetila da je na ivici smrti. Pošto su je medvedi očigledno ostavili da umre, rekla je: "Mama, više ne boli. Ne osećam bol. Oprosti mi za sve, toliko te volim."

Poziv je prekinut i to je bilo poslednje što je Tatjana čula od svoje ćerke. Pola sata kasnije, Igorov brat Andrej stigao je sa policijom i zatekao majku medvedicu kako još proždire njegovo telo. Olga je takođe bila mrtva.

Da cela situacija bude još tragičnija, Hitna pomoć je poslala šest lovaca da ubiju medvedicu i njena tri mladunca.

Uplakana Tatjana je kasnije izjavila da je Olga imala mnogo čemu da se raduje i da je srećna zbog svog života i dečka Stepana: "Moja ćerka je bila tako zabavna. Bila je tako vesela, druželjubiva i topla", rekla je Tatjana. Olga je bila završila muzičku školu, a samo nekoliko dana pre napada medveda dobila je vozačku dozvolu.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (1)

Loading
Vanja

27.07.2023 11:48

Medvedi i Hijene su jedine divlje zivotinje koje jedu zivi plen.