VIDOJEVA LJUBAVNICA POBEGLA, a evo šta je otkrila POLICIJI na saslušanju!

Autor:

Zabava

22.06.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon Ristovićeve smrti, zatvorila je salon, a u stan se uselila nova porodica!

VIDOJEVA LJUBAVNICA POBEGLA, a evo šta je otkrila POLICIJI na saslušanju!

Foto: Republika, instagram.com/vidojeristovic

Istoričar umetnosti i kolekcionar antikviteta, Vidoje Ristović, preminuo je 8. maja prošle godine, a kako je Republika prva saznala i pisala, smrt ga je zadesila na stolu za masažu u salonu njegove ljubavnice Danijele B.

Došli smo i do novih informacija, Danijela B. napustila je adresu gde je pružala usluge masaže, zatvorila salon i pobegla iz stana večne tuge, jer nije mogla da se nosi sa crnim mislima i prostorom u kojima je provela poslednje trenutke sa pokojnim istoričarom.

- Otišla je ona odavno… Uvek sam volela da je vidim, da s njom popričam malo kad je sretnem na ulici, ali onda je naprasno nestala, nije mi se javila. Posle sam čula od jedne druge žene iz komšiluka koja je isto sad pokojna, da se odselila. Pa šta će mučenica, zadesila je ta tragedija, a posle valjda još jedna, ali to nisam sigurna. I ja bih pobegla da sam na njenom mestu! Viđala sam Vidoja, često je navraćao, ali ih nikada nisam videla zajedno, valjda nisu hteli da se eksponiraju javno, što razumem. Neka mu je pokoj duši, a i njoj želim sve najbolje - rekla nam je starija komšinica ispred zgrade u kojoj se Vidoje tajno viđao sa Danijelom.

Republika

Foto: Republika, instagram.com/vidojeristovic

Danijela i Vidoje

- Ne živi više ona ovde. Zatvoren je taj salon, to je ovaj stan ovde... Ali tu sada živi neko drugi, sve se promenilo nakon toga - istakla je druga komšinica.

Podsetimo, prošle godine je izvor blizak istrazi za Republiku otkrio šta se desilo kad je Danijela saslušana.

- Kada je maserka D. B. te noći saslušana, rekla je policiji da je Vidoje došao raspoložen kod nje u stan na Zvezdari u kojem živi kao podstanar. Njoj je taj dan bio rođendan i, prema dogovoru, slavili su ga zajedno. Oboje su bili veseli i ništa nije slutilo na tragediju. Kako je D. B. dalje rekla u iskazu, Ristović je izgledao kao i uvek, nije se žalio ni na šta niti se po njemu primećivalo da ga nešto boli ili muči. Nakon večere Vidoje je popio jedno piće, votku ili viski, nije tačno mogla da precizira jer je bila u šoku od svega što se desilo, a zatim je priznala i da su imali seks - rekao je za Republiku izvor blizak istrazi i dodaje da je D. B. u policiji tvrdila da se tokom intimnog odnosa, a i posle njega Ristović nije žalio ni na kakve tegobe, te da su zaspali jedno pored drugog:

- Kako je takođe navela, nakon odnosa su još malo popričali, a onda su oboje zaspali. D. B. je tvrdila da se u jednom trenutku okrenula ka Vidoju i primetila da ne diše, te da je nakon toga odmah pozvala Hitnu. Međutim, kada je ekipa stigla u stan, već je bilo kasno za reanimaciju, tako da su samo konstatovali smrt. Kako kaže, D. B. posle toga o svemu je obavestila Ristovićevog oca Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, koji je ubrzo došao da bi preuzeo njegove lične stvari. Za taj susret je ispričala da joj je veoma teško pao, te da još ne može da dođe sebi od šoka koji je preživela nakon što je Vidoje umro u njenom krevetu.

Republika

Foto: Republika, instagram.com/vidojeristovic

Danijela i Vidoje

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading