VIDOJEVA LJUBAVNICA POBEGLA! SAZNAJEMO! Nakon Ristovićeve smrti, život joj UNIŠTEN: Zatvorila salon, u stan se uselila NOVA porodica! (GALERIJA)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika na licu mesta - evo šta smo zatekli i saznali na adresi gde je ljubavnica Vidoja Ristovića držala salon sa masažu!

VIDOJEVA LJUBAVNICA POBEGLA! SAZNAJEMO! Nakon Ristovićeve smrti, život joj UNIŠTEN: Zatvorila salon, u stan se uselila NOVA porodica! (GALERIJA)

Foto: Republika, instagram.com/vidojeristovic

Istoričar umetnosti i kolekcionar antikviteta, Vidoje Ristović, preminuo je 8. maja prošle godine, a kako je Republika prva saznala i pisala, smrt ga je zadesila na stolu za masažu u salonu njegove ljubavnice Danijele B.

Naime, kako je naš portal još tada saznao, Ristović je u toku intimnog odnosa koristio takozvanu "vijagru smrti", koju je nabavio od izvesnog dilera kog zovu Rus, a ljubavnici Danijeli gubi se svaki mogući trag.

Republika

Foto: Republika, instagram.com/vidojeristovic

Vidoje Ristović sa ljubavnicom Danijelom

Međutim, kako sada dolazimo do novih informacija, Danijela B. napustila je adresu gde je pružala usluge masaže, zatvorila salon i pobegla iz stana večne tuge, jer nije mogla da se nosi sa crnim mislima i prostorom u kojima je provela poslednje trenutke sa pokojnim istoričarom.

Ekipa portala Republike posetila je zgradu na Zvezdari, u kojoj se Vidoje tajno viđao sa svojom ljubavnicom, a kako su nam tamo rekle komšije, Danijelu nisu videli otkad je pobegla glavom bez obzira.

- Otišla je ona odavno… Uvek sam volela da je vidim, da s njom popričam malo kad je sretnem na ulici, ali onda je naprasno nestala, nije mi se javila. Posle sam čula od jedne druge žene iz komšiluka koja je isto sad pokojna, da se odselila. Pa šta će mučenica, zadesila je ta tragedija, a posle valjda još jedna, ali to nisam sigurna. I ja bih pobegla da sam na njenom mestu! Viđala sam Vidoja, često je navraćao, ali ih nikada nisam videla zajedno, valjda nisu hteli da se eksponiraju javno, što razumem. Neka mu je pokoj duši, a i njoj želim sve najbolje - rekla nam je starija komšinica koju smo sreli ispred zgrade.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Danijela B, ljubavnica Vidoja Ristovića

Ulaskom u samu zgradu, uverili smo se da je Danijela B. zaista zatvorila salon, te da sada u tom stanu žive potpuno drugi ljudi, koji su se tu uselili nakon tragedije.

- Ne živi više ona ovde. Zatvoren je taj salon, to je ovaj stan ovde... Ali tu sada živi neko drugi, sve se promenilo nakon toga - istakla je druga komšinica koja živi upravo na toj adresi gde je ljubavnica Vidoja Ristovića imala salon, a ono što smo takođe mogli da primetimo na licu mesta, nove komšije su promenile ulazna vrata od stana.

Republika

Foto: Republika

Stan u kojoj je živela ljubavnica Vidoja Ristovića, Danijela B.

Podsećanja radi, kako je Republika juče pisala, Danijela B. i dalje nosi crninu nakon Vidojeve smrti, dok je voditeljka Nikolina Pišek, istoričarova udovica, samo nekoliko dana nakon sahrane odlučila da je skine.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading