PUKLA "BOMBA" U LONDONU! Arsenal doveo POJAČANJE iz Čelsija!

Autor:

Sport

21.06.2023

14:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači "plavaca" ne mogu da veruju.

PUKLA "BOMBA" U LONDONU! Arsenal doveo POJAČANJE iz Čelsija!

Foto: AP Photo

Velike promene uslediće u Čelsiju posle očajne sezone u Premijer ligi. Ekipa je ostala bez izlaska na evropsku scenu, pa je novi menadžer Maurisio Poketino odmah po dolasku na Stamford bridž "uzeo" metlu u ruke.

"Plavci" su tokom zime potrošili 629.000.0000 evra, ali se većina pojačanja ispostavila kao potpuni promašaj.

Zato je dolazak Argentinca na klupu tima iz Londona najavio čistku u igračkom kadru, pa su odrešene ruke već dobili: Engolo Kante, Eduar Mendi, Hakim Zijeh, Kalidu Kulibali, Mateo Kovačić (prelazi u Mančester siti), Pjer-Emerik Obamejang, Ruben Loftus Čik, Kalum Hadson-Odoi...

Na ovom spisku našao se i Kai Haverc. Nemački reprezentativac će pojačati gradskog rivala Arsenala u transferu vrednom čak 70.000.000 evra, a ovakav rasplet situacije šokirao je navijače Čelsija.

 

 

Napadaču je na stolu višegodišnji ugovor, a medicinske preglede proći će u sredu tokom dana.

Haverc će na "Emiratima" morati dobro da oznoji dres, kako bi se izborio za mesto u startnoj jedanaestorici. Dokaz tome je da menadžer Mikel Arteta ima neograničeno poverenje u Gabrijela Žezusa, Bukaja Saku i Martina Odegarda, kojima su zagarantovana mesta u timu.

Podsetimo, bivši fudbaler Bajer Leverkuzena je na Stamford bridž stigao pre tri godine za 80.000.000 evropskih novčanica. U dresu "plavaca" je na 139 utakmice dao 32 pogotka, od kojih je najbitniji bio onaj u finalu Lige šampiona 2021. godine.

Tada je Čelsi pobedio Mančester siti sa 1:0, na stadionu "Dragao" u Portu, golom nemačkog napadača u 42. minutu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading