OVU HRANU JOKIĆ JEDE PROTIV UROKA, A ĐOKOVIĆ NI NE POMIŠLJA: Nećete verovati šta je u pitanju

Autor: N.J.

Lifestyle

21.06.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je ishrana ključna za njihov uspeh?

OVU HRANU JOKIĆ JEDE PROTIV UROKA, A ĐOKOVIĆ NI NE POMIŠLJA: Nećete verovati šta je u pitanju

Foto: Starsport

Nikola Jokić i Novak Đoković

Nikola Jokić drastično je smršao kada je promenio način ishrane, ipak on ponekad sebi dopusti da prekriši i pojede nešto ne toliko zdravo. Sa druge strane, Novak Đoković je vegan, zbog čega je prvobitno mnogo bio kritikovan. Očigledno, ishrana ima važnu ulogu kada je reč o dvojici najboljih sportista.

Međutim, nakon što je postao i ostao najbolji na svetu, mnogi su promenili mišljenje i počeli da tvrde da je ishrana zapravo ključna za Novakov svetski uspeh. Sa druge strane, Jokić je priznao da je često pred utakmice pio koka - kolu i jeo picu protiv uroka. Iako je Nikola kako smo pisali, znatno promenio ishranu, nekada sebi dopusti da pojede pljeskavicu, a o veganstvu očigledno ne razmišlja.

Foto: Starsport

Nikola Jokić, Novak Đoković i Đorđe Đoković

Nikola Jokić protiv uroka jeo je picu

Nedavno je na društvenim mrežama kružila ideja da NBA liga promeni svoj logo i da stave sliku Jokića kada je bio dete, bez majice i sa evidentnim viškom kilograma.

U nedavnom intervju za dokumentarac "Čovek koji pravi razliku", centar Denvera Nikola Jokić je sam priznao da je do skoro bio "debeljuca".

- Bio sam debeljuca do prošle godine. Voleo sam svašta da jedem i nisam ništa odbijao. Jeo sam sve, kolače, paprikaš, žuta supa sa malo više masti. Pred svaku utakmicu pojedem nešto što ne bih trebao. Da li komadić pice, kokice nešto samo da je nezdravo. Protiv uroka - rekao je Jokić, a piše "Espreso".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading