SCENA KOJA OTAPA NAJTVRĐA SRCA! Nikola Jokić u šetnji sa ĆERKICOM Ognjenom! Brižan otac OVAKO provodi slobodne trenutke sa svojom PRINCEZOM! (VIDEO)

Autor:

Sport

21.06.2023

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle fenomenalne sezone u NBA, srpski reprezentativac uživa u rodnom Somboru.

SCENA KOJA OTAPA NAJTVRĐA SRCA! Nikola Jokić u šetnji sa ĆERKICOM Ognjenom! Brižan otac OVAKO provodi slobodne trenutke sa svojom PRINCEZOM! (VIDEO)

Foto: Printscreen

Predvodio je Nikola Jokić svoje Nagetse do prve, istorijske titule u najjačoj ligi na svetu i proglašen najboljim igračem finalne serije.

Uspešna misija sa Denverom, zaokružena je specijalnim dočekom za košarkaše na ulicama Kolorada, da bi se nakon toga srpski centar uputio ka Srbiji i rodnom Somboru.

Prisustvovao je spektakularnim konjičkim trkama na somborskom hipodromu, gde je njegovo grlo zauzelo drugo mesto u najprestižnijoj trci "Pehar grada Sombora".

@vecernjilist Ležerno izdanje NBA-zvijezde: Jokić se druži s kćeri i prijateljima u Somboru #vecernjilist #jokic #nba #sombor #vecernji #video ♬ original sound - Večernji list

Nekoliko dana potom, Džoker je nastavio da uživa u okruženju porodice i svojih najmilijih, a najveću pažnju svakako poklanja supruzi Nataliji i ćerki Ognjeni koje su sa njim zajedno.

Svaki slobodan trenutak, as "grumenja" koristi da bude sa svojom naslednicom. Najviše voli da je daleko od očiju javnosti, a sada se na društvenim mrežama pojavio snimak koji je oduševio sve njegove fanove!

Preciznije, Jokić je snimljen kako kao svaki slobodan i normalan građanin šeta ulicama rodnog grada, priča sa prolaznicima, posvećuje pažnju starim prijateljima i trudi se da ćerkici ispuni svaku želju, na koju je maksimalno fokusiran.

Veoma dirljive scene iz Sombora ubrzo su se raširile po svetu, pa pogledajte kako je sve izgledalo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading