VIDOJEVA LJUBAVNICA NE SKIDA CRNINU NI POSLE GODINU DANA: Otkrivamo kako danas izgleda maserka, na čijim je grudima preminuo Ristović!

Autor:

Zabava

20.06.2023

15:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Portal Republika je došao do ekskluzivne fotografije ljubavnice Vidoje Ristovića, još uvek u žalosti za njim.

VIDOJEVA LJUBAVNICA NE SKIDA CRNINU NI POSLE GODINU DANA: Otkrivamo kako danas izgleda maserka, na čijim je grudima preminuo Ristović!

Foto: Privatna arhiva, Instagram.com

Saga porodice Ristović, nakon što je Vidoje preminuo u naručju ljubavnica D. B. o čemu je portal Republika prvi pisao, se nastavlja. Nakon godinu i po dana od Vidojeve smrti, njegova udovica Nikolina Pišek otkrila je istinu i potvrdila naša pisanja

Međutim, kako saznajemo, Vidojeva ljubavnica potpuno nestaje iz javnosti, nakon tragičnih vesti i skandala kroz koji je prošla, ona donosi hitru odluku da zatvori salon koji je imala na Zvezdari, a potom joj se gubi svaki trag. 

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vidoje Ristović

 

No, portal Republika došao je ekskluzivno do fotografije Vidojeve ljubavnice kako danas izgleda. Naime, ono što se odmah može primetiti jeste da ona još uvek nije skinula crninu, dok sa druge strane Nikolina je samo nekoliko dana nakon sahrane odlučila da je skine, o čemu je i sama pričala. 

Republika

Foto: Privatna arhiva

Ljubavnica Vidoja Ristovića

 

- Ovako sam se od sada odlučila osećati! Znam da će biti uspona i padova, teških trenutaka, boli, ali i veselja… Život teče. Znam ko ne bi želio da se zarobim u tuzi i u zamci predavanja sudbini, i znam ko ne bi želeo da utihnem. Zadužena sam doživotno biti borac za one koje su to zaslužile. I znam da bi moj suprug to blagoslovio… I tu sam, oslonac i stena kada god zatreba, o koju će se razbiti sve loše misli i nakane. Istina je prava vrednost. Često čudnija od fikcije, ali to je zato što je fikcija u obavezi da se drži verojatnosti; istina nije. Ponavljanje ne pretvara laž u istinu, ponekad se to zaboravlja.. Nakon dosta vremena osetila sam se tetošenom. I vraćenom u život. Vidimo se uskoro opet -napisala je Nikolina.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Klika

20.06.2023 21:10

Što se treba zaključiti iz ovog ljigavog članka, da je ljubavnica pravi drug? Užas.