ŽENA KOJA JE BILA SA VIDOJEM KADA JE UMRO JE BILA U VEZI SA NJIM! Nikolina Pišek konačno priznala da joj se suprug preminuo pored LJUBAVNICE!

Autor:

Zabava

20.06.2023

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolina Pišek priznala da je njen suprug Vidoje Ristović umro pored ljubavnice o čemu je prvo pisala Republika.

ŽENA KOJA JE BILA SA VIDOJEM KADA JE UMRO JE BILA U VEZI SA NJIM! Nikolina Pišek konačno priznala da joj se suprug preminuo pored LJUBAVNICE!

Foto: estock/ataimages/privatna arhiva

Voditeljka Nikolina Pišek pre više od godinu dana je izgubila supruga Vidoja Ristovića, a vest o njegovoj smrti ju je zatekla dok je bila u Zagrebu sa ćerkom i čekala njega da dođe. Ona je sada otkrila detalje njegove smrti, kao i da je žena koja je bila sa njim u stanu zaista njegova ljubavnica.

- Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto. Rekla je: ''Vido je umro'', a ja sam rekla - ''Je li Vama dobro? Šta se događa Marija?'' Jednostavno to neko vreme nisam procesuirala - počela je za 24sata.hr

Foto: instagram.com/nikolina_pisek

Nikolina Pišek o smrti Vidoja Ristović

Nikolina je u ovom intervjuu za pomenute medije potvrdila i da je Vidoje umro u stanu u kom je bio sa ljubavnicom.

- Pa manje više sve što je napisano je istina - priznala je Nikolina, pa na pitanje da li su bili verni jedno drugom rekla:

- Pa ja jesam - rekla je i priznala da nije pretpostavila da je bio neveran.

- Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njim, a moj svekar je to formulisao kao masaža... Sve je jako čudno, uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zastoja srca - ispričala je i dodala:

Foto: estock/privatna arhiva

Nikolina Pišek priznala da je Vidoje u trenutku smrti bio sa ljubavnicom

- Imala sam trenutke kada me to jako ljutilo, ali onda sam shvatila da je to jako nebitno i da gubim energiju, a imam puno važnije probleme u životu i stvari koje moram rešavati, na koje se moram fokusirati...decu o kojoj moram brinuti - rekla je Nikolina, pa se osvrnula na borbu sa Vidojevim ocem Mišom Grofom.

- Zakon je na mojoj strani i ja znam da ću iz ove bitke izaći kao Pirov pobednik. Vreme je da tim nekakvim lokalnim umišljenim šerifima, koji sebi daju kojekakve nadimke i titule raznih velikodostojnika stanem na kraj. Stvari treba staviti na svoje mesto i zakon postoji s određenim razlogom i ne bi trebalo da se plašimo da ga upotrebljavamo. Pretnje sam prijavila policiji, jer sam imala otvorene napade s njegove strane, ali ne ja se ne bojim, ne znam zašto, možda sam jednostavno preluda, ali mislim da ljudi koji previše laju ne grizu.

Foto: ATA Images

Nikolina Pišek i Vidoje Ristović

- Shvatila sam da ljude užasno iritira da si živ i radno sposoban, da funkcionišeš - rekla je ona, pa se osvrnula na osude javnosti što ne nosi crninu.

- Ja sam odustala od te crnine kada mi je ona prestala goditi, jer neko vreme mi je godila, postoje razlozi, ti običaji koliko god izgledali bizarno zapravo imaju smisla...jer ti želiš da se sakriješ, utopiš i poručiš svima da odstupe, ali u mom slučaju niko nije odstupao, tako da sam se ja mogla zamotati u crno od glave do pete i napraviti prorez za oči - bilo bi isto. Ta crnina moja nije odbijala napade drugih, što inače u normalnim situacijama radi. Te postavke nisu radile u mom slučaju, onda sam ih ja sklonila - otkrila je Nikolina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading