MIŠA GROF BESAN ZBOG NIKOLININOG PRIZNANJA: Prva izjava Vidojevog oca nakon ŠOK OTKRIĆA bivše snajke, ne može da dođe sebi!

Autor:

Zabava

20.06.2023

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miša Grof se oglasio za Republiku nakon priznanja Nikoline Pišek o poslednjem danu Vidoja Ristovića.

MIŠA GROF BESAN ZBOG NIKOLININOG PRIZNANJA: Prva izjava Vidojevog oca nakon ŠOK OTKRIĆA bivše snajke, ne može da dođe sebi!

Foto: ATA Images

Miša Grof, VIdoje Ristović, Nikolina Pišek

Voditeljka Nikolina Pišek pre više od godinu dana je izgubila supruga Vidoja Ristovića, a vest o njegovoj smrti ju je zatekla dok je bila u Zagrebu sa ćerkom i čekala njega da dođe. Ona je sada otkrila detalje njegove smrti, kao i da je žena koja je bila sa njim u stanu zaista njegova ljubavnica.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Vidoje Ristović

 

- Nazvala me njegova majka, to je bilo u neke sitne noćne sate, ja igrom slučaja nisam spavala, ne znam zašto. Rekla je: 'Vido je umro', a ja sam rekla - 'Je li Vama dobro? Šta se događa Marija?' Jednostavno to neko vreme nisam procesuirala - počela je za 24sata.hr

- Pa manje više sve što je napisano je istina - priznala je Nikolina, pa na pitanje da li su bili verni jedno drugom rekla:

- Pa ja jesam - rekla je i priznala da nije pretpostavila da je bio neveran.

- Bila je prisutna jedna ženska osoba u privatnom stanu, ja više ne znam ni kako se ona zove, toliko mi je to važno, koja je priznala da je bila u nekakvoj vezi sa njime, a moj svekar je to formulirao kao masaža... Sve je jako čudno uglavnom zdravstveni nalaz je potvrdio da je umro od zatajenja srca - ispričala.

Foto: Instagram.com, E stock, ST/V. Lukić

Vidoje Ristović i Miša Grof

 

Tim povodom pozvali smo Vidojevog oca, Viktora Ristovića, poznatijeg kao Miša Grof, kako bismo čuli njegovu stranu priče. Na naše pitanje o Nikolininoj izjavi, Miša je kratko poručio:

- Trenutno ne mogu da pričam, na klinici sam kod prijatelja. Pustite budalu... - rekao je Miša za Republiku, pa dodao:

- Zovite me kasnije, pa ću vam sve ispričati, varala je mog sina, a ja i dalje ćutim o tome -završio je Miša za Republiku. 

Foto: ST/D.KADIĆ

Miša Grof na sahrani sina Vidoja Ristovića

 

Podsetimo, Republika je prva pisala o ovom porodičnom skandalu Vidoja Ristovića, a sada je Nikolina potvrdila naša pisanja da je njen pokojni suprug preminuo na rukama ljubavnice. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading