SKANDALOZNO PRAVDANJE DEČKA KOJI JE PRETUKAO SESTRU PAULE HUBLIN! Bivša zadrugarka podelila STRAVIČNE detalje nasilja! (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2023

12:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paula Hublin se ponovo oglasila povodom nasilja koje je pretrpela njena sestra od strane dečka.

SKANDALOZNO PRAVDANJE DEČKA KOJI JE PRETUKAO SESTRU PAULE HUBLIN! Bivša zadrugarka podelila STRAVIČNE detalje nasilja! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram/paula_hublin

Paula Hublin

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga", Paula Hublin juče je podelila stravične fotografije svoje pretučene sestre. Naime, ona tvrdi da je njenu rođenu sestru pretukao dečko, te je opisala i šta joj je sve uradio.

- Sinoc je ovaj mali klošar moju rođenu sestru davio, tukao, zabio ključ u usta, pretio da će je ubiti.. I uz sve to rekao da ako ikome kaže da će joj uništiti život i da ona ne zna ko je on i da ne zna koje ljude on zna. Evo gospodine izvolite! Slobodno, otvorila sam put pa da vidimo. Fuj! Stop nasilju nad ženama - napisala je Paula.

Paula se ovde nije zaustavila, već je nastavila da priča šta joj je sve dečko uradio.

- Da ne komentarišem udarac u predelu vrata od kojeg se isti ukočio! A normalna reakcija samoodbrane moje sestre koja nema ni 50 kilograma, koju isti gospodin provlači kroz priču kao njen napad i agresiju i koristi kao opravdanje je gnusno. Manipulatori i nasilnici će na sve načine pokušati skinuti ljagu sa sebe i prebacivati loptu, te će se pokušati predstaviti kao žrtve. Čuj zaključala je stan? I to je opravdanje? Umesto da pogneš glavu i sakriješ se u mišju rupu od sramote. Kukavice i slabići, a ne muškarci. Kada si mogao tući ženu kao ''muškarac'' onda i preuzmi krivicu kao ''muškarac''! I upravo zbog ovih stvari žrtve nasilja, uključujući moju sestru, ćute i plaše se i na kraju pronalaze krivce u sebi - napisala je ona i podelila prepisku sa dečkom svoje sestre koji na sve načine pokušava da opravda nasilje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading