DA SE RAZNEŽIŠ: Ovako sin Jelene Radanović brine o Slobinoj majci, gura je u invalidskim KOLICIMA! (FOTO)

Autor: P. R.

Zabava

18.06.2023

11:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivne fotke oduševile pratioce supruge Slobe Radanovića!

DA SE RAZNEŽIŠ: Ovako sin Jelene Radanović brine o Slobinoj majci, gura je u invalidskim KOLICIMA! (FOTO)

Foto: instagram.com/jeja.radanovic

Supruga Slobe RadanovićaJelena Radanović, iz prvog braka ima dva sina, a u javnosti je često možemo videti da se od njih gotovo i ne razdvaja. Jelena je privržena porodičnom životu, a vrlo je posvećena i Slobinoj majci Draginji, sa kojom neretko provodi vreme.

Naime, Jelena je jučerašnje poslepodne iskoristila da šopinguje sa sinovima i svekrvom, a lepo vreme iskoristili su i za šetnju pored reke. Tom prilikom Slobina supruga je sa pratiocima podelila porodične trenutke i snimila sina koji gura pevačevu majku u kolicima.

Mali Naum, vozio je baku Draginju u invalidskim kolicima, te se u jednom trenutku našalio i ubrzao, što je nju i te kako nasmejalo.

Slobina majka je donedavno živela u Zrenjaninu, a već neko vreme provodi kod sina u novoj kući u Višnjičkoj banji, gde uživa sa snajom i unucima.

Republika

Foto: printscreen/instagram

Sloba Radanović sa majkom i suprugom

Inače, Jelena je svojevremeno na svom Instagramu otkrila da njen sin Naum ima autizam, te je rado odgovarala na pitanja pratilaca kako bi podigla svest o tome.

- Empatiju nema jer mu dosta emocija fali. Hoće da ostane bez mene tamo gde mu se ostaje, ali kad želi da ide sa mnom neće ostati. Taj autizam je verovatno vaša karta za večan život. Autistična deca uz posvećene roditelje žive kao u raju, ne znaju šta je svađa, šta su problemi, ljubomora... Svakako sadašnje stanje vašeg sina nije konačno stanje, imate život pred sobom za borbu i napredak - objasnila je Jelena jednom prilikom.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Sloba i Jelena Radanović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ja

18.06.2023 14:28

Dete nije u stanju da gura teška kolica. Napelo se iz sve snage da bi pokrenulo kolica.