POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE: Monstruozno je ubila dva mala sina, pa slagala da je to bilo SLUČAJNO! Zbog OVE REČENICE svi sada traže smrtnu kaznu!

Autor:

Svet

13.12.2023

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od ulaska u sudnicu do izlaska iz nje nije ni trepnula niti je pokazala bilo kakvu emociju

POGLEDAJTE LICE OVE ŽENE: Monstruozno je ubila dva mala sina, pa slagala da je to bilo SLUČAJNO! Zbog OVE REČENICE svi sada traže smrtnu kaznu!

Foto: youtube.com/wdrb

Majka dva dečaka Tifani Lukas (32) hladnokrvno ih je ubila nakon čega je po otkrivanju zločina policiji prvo rekla da joj to nije bila namera, kao i da se sve dogodilo nesrećnim slučajem.

Ipak, po njenom izlasku na sud, klupko se odmotalo zbog čega sada javnost, ali i njena šira familija žele ni manje ni više nego smrtnu kaznu za Tifani!

Tridesetdvogodišnja žena iz Kentakija nijednog trenutka na sudu nije pokazala emociju, kao ni kajanje, a izraz njenog lica koji i vi možete da vidite na slici iznad, obišao je svet.

- Izgledala je kao da u njoj ne postoji ni zrno ljudskosti. To što će verovatno do kraja života biti u zatvoru preblaga je kazna. Samo smrtna kazna može da nadomesti ovu bol - rekla je Bobi Bejker, tetka dva ubijena dečaka od devet i šest godina.

Prva komšinica Tifani Lukas prijavila je ubistva policiji videvši da dečaci nisu otišli u školu, kao i da je po dolasku do verande njene kuće videla krv na majci.

Komšinici se učinilo da je čula pucnje pa je došla do Tifani da proveri šta se događa.

Ona je izašla u dvorište ni ne shvatajući da po dukserici ima krv dečaka, a slagala je da je sve u redu. Policiji je potom rekla da su deca ubijena sasvim slučajno dok je čistila pištolj, kada ju je navodno stariji sin odgurnuo u igri.

Tifani je na sudu prvo negirala krivicu, a onda je prilikom svedočenja u jednom momentu potvrdila da se osećala loše što nema momke, jer nisu želeli da budu s njom, pošto je majka. 

Više puta komšije su čule kako viče na njih i krivi njihovo postojanje za sve svoje neuspehe.

- Voleli smo dečake kao nikog drugog pre. Tifani je bila dobro do pre nekoliko meseci kad smo primetili da više nije svoja. Delovala je ponekad kao da je drogirana, a nekada kao da je deo kulta - rekao je Durel Hauel, polubrat Tifani Lukas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading