SUROGAT MAJKA IZ KOLUMBIJE ĆE MI RODITI DETE: Posle Marije Šerifović i ovaj glumac na isti način planira da se ostvari kao roditelj!

Autor: M. K. V.

Zabava

18.12.2023

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svestrani umetnik otkiva kako će mu surogat majka iz Kolumbije roditi dete.

SUROGAT MAJKA IZ KOLUMBIJE ĆE MI RODITI DETE: Posle Marije Šerifović i ovaj glumac na isti način planira da se ostvari kao roditelj!

Foto: shutterstock, ATA Images/Antonio Ahel

Baletski igrač, muzičar i glumac, Aleksa Jelić, koji je sve svoje talente pokazao i u takmičenju "Tvoje lice zvuči poznato,  planira da dobije dete uz pomoć surgat majke, poput pevačice Marije Šerifović koja je nedavno na ovaj način u strogoj tajnosti dobila sina. Nakon što je ta vest odjeknula u javnosti, na istu temu progovorio je i Aleksa, te otkrio kako napreduje taj proces i zašto se odlučio baš za ovu metodu.

- Odlučio sam da razmišljam u tom pravcu, da pokrenem neke korake i da pričam o tome. Smatram da tabue treba razbijati. Surogatstvo je u većini zemalja svijeta prihvaćeno, ali ne može to tek tako da se završi. Recimo, u Španiji postoji proces veštačke oplodnje, ali proces surogatstva nije dozvoljen. Svi oni koji se odluče na taj potez moraju da znaju da ima samo nekoliko zemalja u svetu koje to odobravaju. Ukrajina je nemoguća misija poslednjih godina. Amerika je nedostižna zbog finansija, a onda postoje neke zemlje kao Meksiko, Kolumbija, možda i Argentina, gde možete da uđete u taj proces, a da nemate toliki izdatak, dok kada je Amerika u pitanju, nemate rizik - opisao je svoje iskustvo Jelić i dodao:

- Odlučio sam da započnem taj proces, to nije od danas do sutra. Prvo imate proces raznih provera, dokumentacije, administracije. U zemljama koje sam naveo, to je proces gde singl roditelji ostvare svoj san. Ne moraš da budeš u braku. 

 

Foto: ATAA Images

Aleksa Jelić će uz pomoć surogat majke postati otac

 

On je ispričao i koliko ceo proces traje, te sa čim se još sve suočava osoba koja odluči da se na ovakav način ostvari kao roditelj.

- Proces može da traje nekoliko godina, dok ne kreneš u samu proceduru to traje sedam, osam meseci, možda i godinu dana. Tako da, proces koji sam počeo pre nekoliko meseci je nešto u čemu se trenutno nalazim, proveo sam devet dana početkom oktobra u Kolumbiji, a dalje ćemo videti, treba čekati neki period od maja, juna 2024. godine, pre nego što taj proces može da počne. Naravno, vreme u kom živimo, opasnosti u kojima živimo mi daju prostor za razmišljanje, želja je tu, ali i doza straha i realnosti, nekih nedoumica, pogotovo kada osoba želi sama da uđe u tu priču. To ne bi trebalo da bude nikakav tabu - priča Aleksa za beogradske medije, a na pitanje da li je upoznao surogat majku, odgovara: 

- Ne, vi to ne možete da vidite tamo. Tamo dobijate katalog sa donatorkama jajnih ćelija, to je osoba koja će biti majka tog deteta. Vi sa njom nemate nikakav kontakt i nemate mogućnost da je upoznate, vi samo imate komplentnu informaciju ko je i šta je, geni i ostalo. Osoba, to je jedan segment, onda kad se to sve spoji, vaše i njeno, osoba treća, odnosno druga žena je surogat majka, odnosno ona nije majka, ona je osoba koja nosi tu trudnoću, ali nije fizički majka. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading