ANA ĆE ODLEPITI KAD VIDI OVO: Rasta na Jamajku odveo dete, a zbog OVOG SELFIJA njegove devojke LETEĆE PERJE (FOTO)

Autor:

Zabava

21.01.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikolićkin bivši na Jamajci uživa sa ćerkom, roditeljima i svojom partnerkom, a to što je poveo i buduću taštu, moglo bi skupo da ga košta!

ANA ĆE ODLEPITI KAD VIDI OVO: Rasta na Jamajku odveo dete, a zbog OVOG SELFIJA njegove devojke LETEĆE PERJE (FOTO)

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Popularni reper Stefan Đurić Rasta i bivši suprug Ane Nikolić uživa na Jamajci, a na ovo egzotično putovanje je poveo i ćerku Taru, sa kojom provodi svaki slobodan trenutak.

 

Naime, Rasta je iskoristio pauzu između nastupa kako bi otputovao na odmor, a pored devojčice, sa njim su krenuli i njegovi roditelji, ali i devojka Marija, kao i njena majka.

Reperova devojka je podelila nekoliko kadrova sa ove destinacije, a na jednoj od fotografija bio je i selfi sa njenom mamom. Očito da reper preko dana uživa u društvu svoje mezimice, roditelja i buduće tašte, dok mu je veče rezervisano za njih dvoje, kada mogu da uživaju sami u luksuznim restoranima.

 

Za to vreme Rastina bivša žena Ana Nikolić šokirala je svoje pratioce na Instagramu kada je objavila fotografije na kojima se vidi da je skratila kosu i promenila boju. 

Mnogi smatraju da se žene na ovakav korak odluče kada prave neki rez u životu i žele brzu promenu. A pevačica je nedavno intrigirala javnost i kada je pokazala preko društvenih mreža novog partnera, Nemanju, kog zovu Manja, a od kog se po svemu sudeći ne odvaja otkako su uplovili u romansu.

Republika

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić nedovno pokazala novog partnera

Kako komšije nedaleko od zgrade u kojoj Nikolićka živi pričaju, on maltene svakodnevno dolazi kod nje, te oni smatraju da je stvar između njih dvoje već sada vrlo ozbiljna. 

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading