DUŠAN NASTAVLJA DA REŠETA! Vlahović pogodio za PRVO MESTO JUVENTUSA i ISPISAO ISTORIJU!

Autor:

Sport

21.01.2024

22:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Našem reprezentativcu skoro niko nije ravan u poslednjih pola decenije.

DUŠAN NASTAVLJA DA REŠETA! Vlahović pogodio za PRVO MESTO JUVENTUSA i ISPISAO ISTORIJU!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Juventusa pobedili su Leće rezultatom 3:0 na gostujućem terenu. 

Naš Dušan Vlahović ponovo je pogodio za "staru damu" dva puta i tako još jednom zapušio usta kritičarima i ispisao istoriju. 

Naime, naš reprezentativac prvo je postigao pogodak u 59. minutu volejom iz kaznenog prostora i tako postao drugi igrač koji je u poslednjih 50 godina dao deset i više golova u Seriji A, a da nije imao 24 godine. Jedini sa ovim uspehom pored Dušana je Paolo Dibala. 

 

 

Ipak, Vlahović se nije zadovoljio jednim pogotkom pa je u 68. minutu na asistenciju Vestona MeKenija reagovao spretno i ugurao loptu u gol. 

 

 

Ovom pobedom, fudbaleri Juventusa preuzimaju prvo mesto na tabeli Serije A od Intera iz Milana, makar dok Nerazuri ne odigraju svoj zaostali meč. Ovo će "staroj dami" biti izgleda 16. trijumf u sezoni.

Sa druge strane, Dušan sada ima 11 pogodaka u sezoni, i ponovo se nalazio na ivici het-trika, posle meča sa Sasuolom kada je takođe postigao dva gola. Svojim pogodcima, pokazao je da se nalazi u vanrednoj, i izgleda da je njegovo dobro raspoloženje ključ Juventusovog povratka u borbu za titulu. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading