"NISMO TRAŽILI NIKAKVE PARE!" Internetom kruži račun za pomoć Marici, koja je izgubila bebu - njen muž otkrio o ČEMU se radi

Autor: Blic

Vesti

26.01.2024

23:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nepoznata osoba, koristeći tragičnu situaciju Marice Mihajlović iz Šida, pokušala je da prikupi novac na prevaru.

"NISMO TRAŽILI NIKAKVE PARE!" Internetom kruži račun za pomoć Marici, koja je izgubila bebu - njen muž otkrio o ČEMU se radi

Foto: Facebook

Marica Mihajlović, majka iz Sremske Mitrovice, čija beba je preminula nakon porođaja u bolnici zbog akušerskog nasilja, upozorila je večeras korisnike društvenih mreža na prevaru koja kruži, a gde se navodno traži novac kako bi joj se pružila pomoć.

Kako je njen suprug Danijel rekao za "Blic", radi se o internet prevari, a broj računa koji kruži društvenim mrežama, nije njihov.

Brat od moje supruge mi je poslao poruku i pitao da li smo nekome dali broj računa ili tako nešto. Rekao sam da nismo, a onda mi je on poslao objavu na kojoj piše "Račun za pomoć Marici iz Šida-Protiv akušerskog nasilja" - rekao je Danijel.

 

 

"Sutra idem u banku"

Naime, nepoznata osoba, koristeći tragičnu situaciju Marice Mihajlović iz Šida, pokušala je da prikupi novac na prevaru, a njen suprug je za naš portal objasnio da ne znaju čiji je to broj računa koji kruži društvenim mrežama.

To nije naš račun. Sutra ću ići u banku da proverim o čemu se radi. Ovo je laž - rekao je.

Podsećamo, Marica Mihajlović iz Šida podigla je Srbiju na noge kada je optužila doktora iz bolnice u Sremskoj Mitrovici za akušersko nasilje nakon što joj je preminula beba.

Beba Marice Mihajlović je umrla zbog nasilnog porođaja - pokazali su rezultati obdukcije iz bolnice u Sremskoj Mitrovici. U izveštaju pedijatara, klinike za pedijatriju i Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine piše da je beba preminula usled teške perinatalne asfiksije ploda.

Šta to tačno znači, objasnio je profesor sudske medicine na Medicinskom fakultetu u Beogradu, Đorđe Alimpijević.

Profesor Alimpijević, komentarišući napise u medijima da je beba u porodilištu umrla zbog nasilnog porođaja, objašnjava da je to konstrukt, koji se vrti kao jedna poštapalica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Kami

27.01.2024 06:29

Šta vam,doktore Alimpijeviću znači to “vrti se kao poštapalica,konstrukt”??Znači li da ste se i vi prodali?!?