SVI POGLEDI UPRTI KA NJOJ! Saldanja "SKINUO" DEVOJKU asu Mančester junajteda?! "Crveni đavo" je BRUTALNO ZLOSTAVLJAO!

Autor:

Sport

04.03.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brazilka ukrala šou u Areni.

SVI POGLEDI UPRTI KA NJOJ! Saldanja "SKINUO" DEVOJKU asu Mančester junajteda?! "Crveni đavo" je BRUTALNO ZLOSTAVLJAO!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sinoć su pružili gledaocima u Areni priliku da vide uzbudljiv meč, na kome su savladali Cedevita Olimpiju rezultatom 110:102 u okviru 21. kola AdmiralBet ABA lige.

Među prisutnima nalazio se i Mateus Saldanja, koga su "grobari" srdačno pozdravili pri ulasku u dvoranu. Posebno interesovanje izazvala je misteriozna dama koja je sedela pored Brazilca, privlačeći pažnju svojom lepotom i bujnim grudima koje je bezuspešno pokušala da prikrije jaknom. Njen izgled bio je tema raznih komentara u publici, dok je Saldanja uživao u društvu koje bi mnogi pozavideli.

Sada je poznato i ko je lepotica. U pitanju je Gabrijela Gabi Kavalin, nekadašnja izabranica čuvenog fudbalera Mančester junajteda, Antonija. Zbog njega je došla u žižu javnosti, s obzirom da je krilnog napadača optužila sa fizičko zlostavljanje!

 

 

Podsetimo, Gabrijela je tvrdila da je žrtva nasilja i medijima i policiji je dostavila dokaze za to da ju je Brazilac zlostavljao i pretio joj u periodu od 2022. do 2023. godine. 

– Rekao je da ako ne budem sa njim, neću da budem ni sa kim. Rekla sam mu da sam trudna, da me plaši. Tresla sam se od straha – izjavila je Kavalin.

 

 

Od stresa je izgubila bebu u 16. nedelji trudnoće. Prisetila se i jedne svađe koja se završila baš loše po nju.

– Ne sećam se tačno oko čega je bila svađa, možda oko nekog sa kim sam bila pre nekoliko godina. Udario me u grudi i moj silikon se okrenuo naopako – ispričala je prelepa Brazilka.

 

 

Inače, Gabrijela se je influenserka, a takođe je u slobodno vreme di-džej i foto-model. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading