UŽIVO NA PINKU DAO OTKAZ, A KRIJE PRIČU KOJA ĆE VAS NAJEŽITI: Voditelj proživeo horor, ovaj prizor mu i dan-danas ne da mira!

Autor:

Zabava

11.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potresna ispovest Mihajla Pavića, ostao bez najbližih, pa završio u Zvečanskoj!

UŽIVO NA PINKU DAO OTKAZ, A KRIJE PRIČU KOJA ĆE VAS NAJEŽITI: Voditelj proživeo horor, ovaj prizor mu i dan-danas ne da mira!

Foto: RTV Pink printscreen

Mihajlo Pavić, voditelj "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink i voditelj televizije Vesti, dao je otkaz i oprostio se od kolega i verne publike. On je svoju odluku saopštio u programu, a potom se oprostio i na društvenim mrežama.

Mihajlo je otkrio javnosti detalje o svom teškom detinjstvu i odrastanju. Proveo je tri godine u domu za nezbrinutu decu u Zvečanskoj, nakon što je izgubio majku i baku. Sa samo šest godina, njegovoj samohranoj majci dijagnostikovan je rak pluća, a lekari su joj davali devet meseci života, ali je ona hrabro izdržala mnogo duže. Nakon majčine smrti, Mihajlo je ostao sa bakom, ali je i nju izgubio tri godine kasnije. Nakon toga, suočio se sa nizom loših ljudi i situacija, što je dovelo do toga da bude smešten u dom za nezbrinutu decu.

Republika

Foto: RTV Pink printscreen

Mihajlo Pavić

 

- Živeo sam sa samohranom majkom i njenom majkom, mojom bakom. Nažalost, u mojoj šestoj godini mami je dijagnostikovan rak pluća. Tada su joj prognozirali još devet meseci života, međutim, ona je izgurala i mnogo više od toga, što je dokaz koliko se borila - započeo je voditelj.

- Jednog dana sam došao iz škole i zatekao baku koja bez svesti leži u sobi. Imao sam 10 godina. Komšije su pozvale Hitnu pomoć, a tokom dana su se skupili prijatelji, familija, kumovi i razmatrali ko će sada da me čuva. Niko od rodbine nije želeo da me prihvati, ali su se pitali šta će biti sa bakinim nakitom, maminim bundama, kućom, vrednim pokretnostima, ali niko nije vodio računa šta će se desiti sa mnom - ispričao je on.

- Odlazio sam od kuće do kuće. Kumovi su izgubili starateljstvo nada mnom zbog neadekvatnog ponašanja, imali su probleme sa alkoholom. Osećao sam se zapostavljeno i maltretirano. Bolje je što su izgubili starateljstvo, jer ne znam kako bi moj život sada izgledao. Nakon odlaska iz te porodice i kratkog boravka kod sestre, ostao sam bez igde ikoga, sestri sam bio prevelika obaveza i tako sam prešao u dom u Zvečanskoj, što je bio moj i majčin najveći strah - ispričao je on za Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading