PUKLA VEZA SA MILIJARDEROM, OTIMAJU SE ZA SRPSKU MANEKENKU: Nećete verovati šta je razlog iznenadnog raskida!

Autor:

Zabava

11.03.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna manekenka raskinula je vezu sa milijarderom, prijatelji se nadaju pomirenju.

PUKLA VEZA SA MILIJARDEROM, OTIMAJU SE ZA SRPSKU MANEKENKU: Nećete verovati šta je razlog iznenadnog raskida!

Foto: printscreen/Društvene mreže

Marija Žeželj nedavno je okončala svoju vezu sa Alisterom Barklijem, sinom britanskog milijardera ser Dejvida Barklija. Iako su njih dvoje uživali u romansi skoro dve godine, raskid je bio posledica njihovih brojnih poslovnih obaveza. Prema rečima dobroobaveštenog izvora, njihovi zajednički prijatelji se nadaju pomirenju, budući da su ostali u prijateljskim odnosima čak i nakon raskida.

- Nije bilo nikakvog burnog raskida. Ostali su u prijateljskim odnosima. Njihovi zajednički prijatelji navijaju za to da se pomire, tako da je sve moguće. Marija je u poslednje vreme imala brojne poslovnih obaveze, pa je bila na relaciji Njujork - Milano - Pariz, dok je Alister imao svojih obaveza oko biznisa u Americi i Velikoj Britaniji. Poslednjih nekoliko meseci su provodili jako malo vremena zajedno, tako da je sve to uticalo na to da se malo udalje. Mariji je karijera sad na prvom mestu, a svetske modne kuće se bukvalno otimaju za nju kako bi njihove modele prošetala na Nedeljama mode - govori izvor za Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/marijazezelj

Marija Žeželj

 

Marija Žeželj je već šest godina uspešno gradila karijeru u Americi gde je postala popularno zaštitno lice Rijanine kozmetičke linije. Njena popularnost je dodatno porasla zahvaljujući pesmi na engleskom jeziku koja je ostvarila preko 20 miliona pregleda. Pored toga, Marija je stekla status influenserke sa preko 600.000 pratilaca na Instagramu, gde redovno deli luksuzne destinacije koje posećuje, poput Kana, Havaja i Bahama.

Interesantno je da je Marija bila ta koja je inicirala njihovu vezu, napravivši prvi korak tako što je upoznala Alistera preko zajedničke prijateljice. Iako je Alister prvobitno odbio njenu ponudu za izlazak, Marija je bila uporna i direktna u svojim namerama, što je na kraju rezultiralo njihovom vezom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading