HITNO OGLAŠAVANJE IZ BOLNICE: Procurile fotografije popularne glumice, jedan detalj će vas naježiti!

Autor:

Zabava

25.03.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglašavanje popularne glumice iz bolnice uzburkalo javnost.

HITNO OGLAŠAVANJE IZ BOLNICE: Procurile fotografije popularne glumice, jedan detalj će vas naježiti!

Foto: instagram.com/printscreen

Engleska glumica i model Kejt Bekinsel provela je prošlu nedelju u bolnici, i odlučila je da podeli seriju fotografija na svom Instagram nalogu, što je duboko dirnulo njene fanove.

- Srećan rođendan mojoj neverovatnoj majci. Hvala onima koji nas vole i podržavaju kada je život s*anje, i koji pokušavaju da se pobrinu da neke stvari to nisu - napisala je ona.

Takođe je zahvalila ljudima koji "brinu o našim psima kada ne možemo". "Hvala vam što čuvate naše pse kada ne možemo, i što nas podsećate na lepe stvari kada ne možemo, i što dolazite kada smo bolesni i sedite s nama. I šaljete balone i proveravate da li smo ok", dodala je, ponovo se obraćajući svojoj majci.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Kejt Bekinsel

 

Na fotografijama, Bekinsel se vidi kako nosi plavu bolničku haljinu i veliku mašnu na glavi dok pravi selfi, s suzama u očima. Post je takođe uključivao slike njenog psa Loe sa rođendanskom tortom, kao i nju kako uživa u čaši šampanjca.

Poznato je da se Bekinsel suočava sa gubitkom svog očuha, Roja Batersbija, koji je preminuo od moždanog udara u januaru dok se borio sa dva oblika raka. Imao je 87 godina. Preminuli britanski TV režiser, poznat po projektima kao što su "Between the Lines" i "Red Mercury", oženio se Bekinselinom majkom 1997. Takođe, fanovi su izrazili zabrinutost zbog fotografija iz bolnice i zbunjeni su jer glumica nije pružila nikakve odgovore ili objašnjenja. "Da li si dobro? Zašto si u bolnici? Brzo ozdravi", stoji u jednom komentaru. "Molim se za tvoj oporavak, bez obzira na ono kroz šta prolaziš", napisao je još jedan fan.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading