NAJLUĐI INTIMNI ODNOS KOJI JE IKADA IMALA, SVE SE ODIGRALO PRED KAMERAMA: Kolega joj je priuštio neviđeno zadovoljstvo, ni dan-danas ga ne zaboravlja!

Autor:

Zabava

14.03.2024

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđelina Džoli otkrila koji kolega ju je doveo do ludila.

NAJLUĐI INTIMNI ODNOS KOJI JE IKADA IMALA, SVE SE ODIGRALO PRED KAMERAMA: Kolega joj je priuštio neviđeno zadovoljstvo, ni dan-danas ga ne zaboravlja!

Foto: youtube.com/printscreen

Anđelina Džoli, slavna glumica koja je karijeru izgradila na izuzetnim ulogama, nedavno je iznenadila javnost otkrićem da je "najbolji se*s" koji je ikada imala zapravo bio onaj filmski, u ostvarenju "Sakupljač kostiju" iz 1999. godine. Međutim, kako sama priznaje, taj čin nije bio se*sualni čin, već nešto mnogo dublje i intrigantnije.

Tokom snimanja trilera "Sakupljač kostiju", Anđelina je posebno uživala u društvu Denzela Vošingtona, sa kojim je imala neverovatnu hemiju na ekranu. Glumica je priznala da ju je Denzel uspeo očarati tokom snimanja, a njihova zajednička scena je postala vrhunac erotike u njenoj karijeri.

Film "Sakupljač kostiju" baziran je na istoimenom romanu Džefrija Divera iz 1997. godine. Anđelina tumači ulogu policajke Amelije Donahi, koja zajedno sa talentovanim forenzičarem Linkolnom Rajmom, kog igra Denzel Vošington, pokušava da reši slučaj serijskog ubice. Tokom tog procesa, njih dvoje razvijaju duboku emotivnu vezu, koja je zasnovana na intimnosti, a ne na fizičkoj bliskosti.

Jedan od najzapaženijih momenata filma je scena u kojoj Anđelina koristi miris i intelekt kako bi zavela Denzelov lik. Glumica je istakla da je bilo sjajno zavesti nekog svojim umom, te da je to donelo ogromno uzbuđenje, dok je istovremeno naglasila da je ta scena najbolji seks koji je ikada doživela tokom karijere.

Anđelina je otkrila da je tokom snimanja ovog filma njena psiha bila pomalo uzdrmana, što nije čudno s obzirom na kompleksnost njenog lika. "Moj lik me je skoro doveo do ludila, jer je bila tako 'luda' iznutra", prokomentarisala je glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading