SRPSKOLIGAŠ JE POKAZAO ZNANJE: Domaćin se u Martincima nije obrukao protiv iskusnog gosta!

Autor:

Sport

14.03.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borac ipak nije uspeo ozbiljnije da ugrozi plasman u finale Podunavca.

SRPSKOLIGAŠ JE POKAZAO ZNANJE: Domaćin se u Martincima nije obrukao protiv iskusnog gosta!

Foto: FK Borac 1925 Martinci

U okviru polufinala Kupa PFS Srem ekipa Borca 1925 (Martinci) ugostila je sastav Podunavca iz Belegiša.

Republika

Domaći fudbaleri se trenutno nalaze na liderskoj poziciji Međuopštinske lige Srem (grupa Zapad) i u nastavku sezone će se boriti za ekspresan povratak u Sremsku ligu, dok su gosti Srpskoj ligi Vojvodine na sredini tabele.

Razlika u rangu je bila vidljiva od prvog minuta, gosti su u nešto izmenjenom sastavu krenuli ovaj meč, ali su već nakon deset mintua igre imali dva gola prednosti. Rivala je "otvorio" Dušan Čelar u četvrtom minutu, dok je ubrzo Mitar Milanović duplirao prednost Podunavca.

Smanjili su domaći preko Bojana Prijića na 2:1, tri brza gola otvorila su u potpunosti utakmicu, igralo se ofanzivno, što je dovelo do nova tri pogotka do odlaska na odmor. Čelar i Milanović su još jednom tresli mrežu rivala, 4:1, ali je Goran Stević pogodio za konačnih 4:2 nakon prvog dela igre.

Izvršene su dve izmene u redovima Podunavca za vreme pauze, dok su domaći "aktivirali" jednog fudbalera sa klupe. Fizička sprema srpskoligaških igrača je došla do izražaja u nastavku.

Domaći su izmenama pokušali da održe korak sa rivalom, ali nisu uspeli u tome. Tokom drugog dela igre redom su za Podunavac pogađali Čelar, koji je tako overio svoj het-trik, Tejić, koji je ušao na poluvremenu, Radošević i Dejan Aleksić, koji je postavio konačnih 8:2.

Borac 1925 (Martinci) - Podunavac (Belegiš) 2:8 (2:4)

Borac 1925: Koplić, Mišćević (od 78' Minić), Vranjković, Stević, Žilić (od 58' Malinović), Prijić (od 46' Simikić), Nedimović (od 71' Jovelić), Šarčević, Ristić (od 71' Žunić), Simić, Janković

Podunavac: Bjelica, Radošević, Radojčić (od 46' Filipović), Divac (od 46' Tejić), Čelar (od 63' Maksimović), Aleksić, Milosavljević, Goranović (od 63' Perišić), Milanović, Petković (od 63' Milikić), Čermelj

Podunavac će 17. aprila u finalu odmeriti snage sa Hajdukom iz Divoša koji je savladao Sloven iz Rume na gostovanju.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading